08.11.2022 | Navnenyt

Vugge til Vugge ApS får en PA & Operations Manager

Marcus Villadsen er per 1. november 2022 ansat som PA & Operations Manager i Vugge til Vugge ApS.

Marcus har været ansat til at løse ad hoc-opgaver i virksomheden på timebasis i et lille års tid. Han kender den derfor allerede rigtig godt. 

Marcus Villadsen er nu PA for direktør Annette Hastrup. Desuden har han ansvar for at udvikle og vedligeholde systemer, procedurer og arbejdsgange, der er vigtige for den daglige drift og økonomi. Det drejer sig blandt andet om kvalitetsledelse, IT-styring og budgettering. 

”Det er utroligt rart at have en kompetent mand til at holde orden i maskinrummet, så vi andre kan koncentrere os om at servicere nye og eksisterende kunder med Cradle to Cradle certificeringer,” siger direktør Annette Hastrup.

Marcus skal bidrage til at skalere forretningen

Marcus Villadsen er glad for at få mere ansvar i virksomheden:
”Jeg glæder mig til at få lov til at styre de mere overordnede strukturer. Jeg kommer til at arbejde mere med perspektiver og planlægning. På den måde kan jeg bidrage til at udvikle og skalere forretningen,” siger han.

Marcus Villadsen er uddannet BSc i Economics and Business Administration fra Syddansk Universitet. Før han kom til Vugge til Vugge, har han arbejdet med økonomiske og strategiske analyser og har desuden tværfaglig erfaring i iværksættervirksomheder.

Det er blot to måneder siden, at Vugge til Vugge opgraderede med tre nye medarbejdere til certificeringsarbejdet.

Samtidig rykkede virksomheden ind i nye kontorlokaler, Female Founders House, i Bredgade i hjertet af København.

Se hele Vugge til Vugges team her.
 

Mere fra Vugge til Vugge ApS

Vugge til Vugge ApS

www.vuggetilvugge.dk

Vugge til Vugge ApS er erfarne rådgivere i Cradle to Cradle og cirkulær økonomi. Vi hjælper virksomheder med at udvikle grønne forretningsmodeller samt certificere og designe produkter med det fokus at gøre bæredygtige løsninger til indbringende forretning for vores kunder. Samtidig bringer det os tættere på en ren verd…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere