Event

Webinar – Kom i gang med energibesparelser på din virksomhed

Plastindustrien

plast.dk/

  • pd@plast.dk
  • 3330 8630
  • Vesterbrogade 1E, 3. 1620 København V, Danmark
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 02.09.2020
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Online
Tilmeld  

Hvordan kommer din virksomhed godt i gang med energibesparelser, og hvor er der typisk store besparelser at hente? Det sætter vi – i selskab med en energikonsulent og en medlemsvirksomhed – spot på i dette webinar den 2. september fra 14-15.

Webinar – Kom i gang med energibesparelser på din virksomhed 2. september 2020

Tirsdag den 2. september kl. 14 – 15 inviterer Plastindustrien til et spændende webinar om energibesparelser målrettet plastbranchen.

Webinaret giver dig et indblik i, hvordan din virksomhed kan komme i gang med energibesparelser, og hvor der typisk er besparelser at hente. Samtidig taler vi om, hvad der ligger i reglerne for energisyn.

Energisyn og besparelser

Anders Kildegaard Knudsen, miljøkonsulent i Plastindustrien, vil give et overblik over reglerne for energisyn for store virksomheder. Samtidig vil han sætte fokus på muligheder ved et energisyn og forklare, hvordan du med en energiscreening kan få overblik over din virksomheds energiforbrug, og hvilke besparelser der typisk kan identificeres.

Mens energisyn er henvendt store virksomheder, er energibesparelser almindelig sund fornuft – og ofte et smart sted at investere i virksomheden.

Undervejs vil vi fremhæve eksempler fra Plastindustriens erfaringer med brancheaftalen med Energistyrelsen, der har resulteret i mere end 300 energispareprojekter og mange sparede kWh.

Du kan tilmelde dig webinaret ved at følge dette link.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere