Event

Webinar: Biodiversitet i globale værdikæder

Etisk Handel Danmark

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 29.03.2023
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Online
Tilmeld  

Virksomheder er dybt afhængige af naturen, specielt dem der er tæt forbundet til den i form af landbrug, fiskeri m.m. Men hvordan integrerer man som virksomhed hensyn til biodiversitet i sin produktion og værdikæde?

I december 2022 tiltrådte verdens ledere aftalen ‘Global Biodiversity Framework’ på topmødet for biodiversitet i Canada. De har gennem aftalen bundet sig til samlet at arbejde for at stoppe tabet af biodiversitet og genoprette tabet senest i 2030. Ifølge World Economic Forum kan halvdelen af verdens BNP være i fare, hvis ikke vi får vendt udviklingen i løbet af de næste 8 år.

Virksomheder er dermed dybt afhængige af naturen, specielt dem der er tæt forbundet til den i form af landbrug, fiskeri m.m. Men hvordan integrerer man som virksomhed hensyn til biodiversitet i sin produktion og værdikæde?

Det stiller vi skarpt på i dette webinar, hvor vi hører om konkrete erfaringer med at integrere biodiversitet fra danske virksomheder, og om hvordan man kan analysere og måle biodiversitet risici i sin værdikæde, så man som virksomhed kan begynde at handle på det.

 

Program:

14:00-14:15  Hvad er omfanget af biodiversitetskrisen og hvorfor er det vigtigt for virksomheder?

  • Jarl Krausing, International chef, Concito.

14:15-15:00 Eksempler på integration af biodiversitet i værdikæden

  • Sebastian Nielsen, Direktør, Slow Forest Coffee
  • Patricia Bech, Sustainability specialist, Neutral

15:00-15:15 Hvordan kommer man i gang med at integrere hensynet til biodiversitet?

  • Anne Schärfe, Senior Corporate Partnerships Manager, WWF

15:15-15:30 Afsluttende spørgsmål/svar

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere