Event

Webinar om FSC®-certificering for byggefirmaer og bygherrer (Microsoft Teams)

FSC® Danmark

dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 24.08.2021
Start tidspunkt: 9:00
Sted: Online kursus - Microsoft Teams
Tilmeld  

Vidste du, at det er muligt at FSC-certificere huse, kontorbygninger og havnebade? FSC Danmark inviterer aktører i byggeriet til et gratis webinar om FSC-certificering af bygge-, renoverings- og anlægsprojekter.

FSC Danmark afholder et gratis webinar om FSC-projektcertificering via Microsoft Teams tirsdag d. 24. august. Arrangmentet kræver tilmelding, og du får en tilmeldingsbekræftelse fra NemTilmeld efter tilmelding, og ca. en måned før webinaret modtager du en kalenderindkaldelse.

Arrangementet er relevant for f.eks. bygherrer, byggefirmaer, husproducenter, byggematerialeleverandører, arkitekter og rådgivere.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

Dokumentation og grøn markedsføring af træ med FSC

Med en FSC-projektcertificering får et byggeri- eller renoveringsprojekt tredjeparts dokumentation for brug af bæredygtigt og ansvarligt træ. Med en projektcertificering kan virksomheder også bruge FSC's logo i kommunikation og markedsføring og lave et ”projekt statement” om projektets brug af FSC-certificerede materialer. Det er med andre ord et effektivt værktøj, som bidrager til at imødekomme kunders ønsker om bæredygtigt byggeri, og som viser omverdenen, at I tager hånd om verdens skove.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere