Event

Webinar om FSC®-sporbarhedscertificering og EUTR (Microsoft Teams)

FSC® Danmark

dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ryesgade 9, 2. tv, 8000 Aarhus C - (FSC® F000208)
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 10.11.2021
Start tidspunkt: 9:00
Sted: Online kursus - Microsoft Teams
Tilmeld  

Er du ansvarlig for en FSC-certificering eller skal være det, så er dette webinar relevant for dig. Webinaret er også for dig, der ønsker en dybere forståelse af FSC-systemet.

Webinaret klæder dig på til at forstå kravene til FSC-certificerede virksomheder og giver viden om best practices til at imødekomme kravene. Du vil også få indsigt i, hvordan en FSC-certificering og certificerede produkter kan bruges til at leve op til væsentlige dele af den europæiske tømmerlov (EUTR).

Webinaret er gratis for medlemmer af FSC Danmark. Bemærk, at en certificering eller en licens ikke er det samme som et medlemskab. Er du usikker på, om din organisation er medlem, så tjek vores medlemsliste her, før du tilmelder dig. Webinaret afholdes via Microsoft Teams. Du får en tilmeldingsbekræftelse fra NemTilmeld efter tilmelding, og ca. en måned før webinaret modtager du en kalenderindkaldelse.

Læs mere og tilmeld dig her.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere