Event

Workshop: Styrk din forretning og dit arbejdsmiljø med en fokuseret diversitetsindsats

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

byggerietssamfundsansvar.dk/

 • info@byggerietssamfundsansvar.dk
 • 7020 1271
 • BLOX, Indgang C, 3. sal, Bryghuspladsen 8, 1473 København K
Se profil  
Type: Workshop
Start dato: 01.10.2022
Start tidspunkt: 00:00
Sted: BLOX, BRYGHUSPLADSEN 8, 1473 KØBENHAVN K
Tilmeld  

Al forskning peger på, at en større kønsdiversitet i teams kan aflæses direkte på virksomhedens bundlinje, og at en mere lige fordeling af mænd og kvinder fremmer innovation, trivsel og fastholdelse af medarbejdere. Men i byggeriet er kvinder stadig en minoritet og flere oplever udfordringer med sexisme og krænkelser. I slutningen af marts 2022, er det netop blevet et lovkrav for virksomheder at arbejde aktivt for at modvirke sexisme og krænkende adfærd i henhold til I ligebehandlingslovens § 14, stk. 2.

Billede: Lasse Wernblad

Ønsker du at kick-starte arbejdet med diversitet og inklusion på din arbejdsplads en gang for alle? 

I et nyt workshopformat tilbyder Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar, på baggrund af den nyeste branchespecifikke viden på området, at hjælpe din organisation i gang med at forstå og arbejde med de ofte usynlige barrierer, der forhindrer en inkluderende kultur i jeres organisation eller team.

Workshoppen byder på oplæg om nyeste viden inden for diversitet og byggebranchen, teambuilding-øvelser og konkrete anbefalinger til, hvordan I på medarbejder og ledelsesniveau kan håndtere problematikker som inklusion, ligestilling, og sexisme. I vil få konkrete værktøjer til at arbejde med diversitet og ligestilling, som kan bruges til nye HR-politiker, rekruttering, strategiarbejde og til at styrke arbejdsmiljøet i jeres team eller organisation.  

Tilmeld dig her på siden for at bestille et workshop-forløb. Så tager vi kontakt og sikrer, at dagen bliver tilrettelagt så netop jeres virksomhed får mest muligt ud af forløbet.

OBS: Datoen er fleksibel - når du tilmelder dig, finder vi sammen den bedste dato for jer.

PROGRAM
Vi tilpasser programmet i forhold til jeres virksomhed og de behov I har, men workshoppen indeholder som udgangspunkt følgende elementer:

 • Oplæg med indsigt i den nyeste viden om diversitet i byggebranchen på baggrund af FBSA’s rapport “Vejen til større kønsdiversitet i byggebranchen”, samt resultater af rundspørge om håndtering af diversitet i byggeriet.
 • Målrettede øvelser, der skal gøre jer skarpe på, hvor de konkrete udfordringer med diversitet og inklusion ligger i jeres team eller organisation.
 • En indførelse i konkrete værktøjer til at understøtte dit team eller organisations diversitetsstrategi.

Dagen faciliteres af Christina Schultz, som er sekretariatschef i Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar. Hun har arbejdet med CSR i 20 år i forskellige brancher, og har et stort kendskab til byggebranchen.

DET PRAKTISKE

 • Varighed: 3 timer
 • Målgruppe: Workshoppen kan både tilpasses til blandede teams eller topledelsen.
 • Sted: I BLOX i København, eller i din virksomhed/organisation, efter aftale.
 • Antal deltagere: For at få det optimale ud af en workshop, anbefaler vi op til 20 deltagere

PRIS

 • Medlemmer af FBSA: 12.000 kr. 
 • Ikke-medlemmer: 15.000 kr.
 • Du har også mulighed for at bestille et inspirationsoplæg om diversitet på 1 time til 4.000 kr. for medlemmer og 6.000 kr. for ikke medlemmer.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere