Event

WORKSHOP: UDVIKLING AF SOCIALE KLAUSULER

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

byggerietssamfundsansvar.dk/

  • info@byggerietssamfundsansvar.dk
  • 7020 1271
  • BLOX, Indgang C, 3. sal, Bryghuspladsen 8, 1473 København K
Se profil  
Type: Workshop
Start dato: 20.08.2020
Start tidspunkt: 09.00-12.00
Sted: Horten Advokatpartnerselskab Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup
Tilmeld  

En prognose fra Danske Regioner forudser, at bygge- og anlægsbranchen vil komme til at mangle hele 70.000 faglærte i 2025. Samtidigt står mange socialt udsatte med drømmen om en uddannelse eller et job, men uden indgang til arbejdsmarkedet.

Foreningen er gået sammen med vinderen af Jubilæumsprisen for Samfundsansvar 2019, Enemærke og Petersen A/S, samt en række andre aktører, om at udvikle en Guide til social inklusion. Guiden skal udarbejdes i samarbejde med branchen og styrke virksomheders muligheder for at løfte socialt udsatte ind på arbejdsmarkedet. Skal du være med i udviklingsprocessen? Vi inviterer til workshop på projektet, hvor vi bl.a. skal drøfte udviklingen af et fælles bud på en beskæftigelsesklausul.

Workshoppen finder sted d. 20. august kl. 09.00-12.00 hos Horten Advokater

FORELØBIGT PROGRAM

09.00 Velkomst ved Christina Schultz, FBSA

Oplæg ved Andreas Christensen, Partner, Horten Advokater 

Andreas Christensen, som er en af hovedarkitekterne bag foreningens Paradigmer for Samfundsansvar, præsenterer paradigmerne og giver en indflyvning på de juridiske elementer, der skal tage i betragtning i klausulens udviklingsproces.

Erfaringer fra bygherrer som anvender beskæftigelsesklausuler eller frivillige partnerskabsaftaler

Input fra entreprenører, som har erfaringer med at skulle opfylde beskæftigelsesklausuler eller frivillige partnerskabsaftaler

Workshop: input fra bygherrer og entreprenører 
Efter de indledende oplæg, vil deltagerne få mulighed for at drøfte og give input til, hvordan vi bedst muligt udarbejder et bud på en beskæftigelsesklausul, som kan anvendes af branchen. 

12.00 Tak for i dag

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere