Zalando

Klima, miljø og energi

Zalando ser massiv fremgang i mere bæredygtige varer

En anelse uventet var der primært positive nyheder på agendaen, da Zalando d. 8. oktober afholdt et virtuelt pressemøde for at markere årsdagen for bæredygtighedsstrategien do.MORE. Omdrejningspunktet var Covid-19, og hvordan pandemien har påvirket året, der er gået.

Strategi & ledelse

Zalando kræver bæredygtighedsevalueringer af alle partnere

Med krav om at alle, der sælger på deres platform, skal bæredygtighedsevaluere sig selv, tager Zalando et nyt, stort skridt i sin CSR-strategi. Dansk Mode & Tekstil anerkender udfordringer for især SMV'erne, men råder til at man kommer i gang uanset hvad.

Strategi & ledelse

Zalando vil bidrage til kampen mod COVID-19

Zalando ønsker selv at bruge deres evner og ressourcer til at hjælpe med at løse de mest presserende udfordringer i forbindelse med coronakrisen. Hjælpen udmunder sig i et nyt, innovativt program.

Klima, miljø og energi

Modevirksomhed vil installere solceller på logistikcentre

Zalando offentliggør i en ny bærdygtighedsstrategi, at man vil drive en CO2-neutral virksomhed og bl.a. opsætte solpaneler på egne logistikcentre flere steder i verden. Målsætningen er kun at bruge vedvarende eller CO2-neutral energi i fremtiden.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere