Zalando

Klima, miljø og energi

Zalando investerer i Infinited Fiber Company: Nu skal langt flere tekstiler genanvendes med ny teknologi

Europas førende onlineplatform for mode og livsstil, Zalando, investerer i teknologikoncernen Infinited Fiber Company, som arbejder med genanvendelse af tekstilaffald.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Zalando vil lukke hullet mellem holdning og handling hos kunderne

En ny rapport om forbrugernes holdninger og handlinger i forhold til bæredygtighed fører til, at flere af Zalandos kunder nu kan shoppe secondhand på platformen og lede efter bæredygtige varer baseret på holdninger.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Zalando ser massiv fremgang i mere bæredygtige varer

En anelse uventet var der primært positive nyheder på agendaen, da Zalando d. 8. oktober afholdt et virtuelt pressemøde for at markere årsdagen for bæredygtighedsstrategien do.MORE. Omdrejningspunktet var Covid-19, og hvordan pandemien har påvirket året, der er gået.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Zalando kræver bæredygtighedsevalueringer af alle partnere

Med krav om at alle, der sælger på deres platform, skal bæredygtighedsevaluere sig selv, tager Zalando et nyt, stort skridt i sin CSR-strategi. Dansk Mode & Tekstil anerkender udfordringer for især SMV'erne, men råder til at man kommer i gang uanset hvad.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere