19.11.2019CSR.dk
De professionelle køkkener skal drive bæredygtig mad frem
De professionelle køkkener har en væsentlig opgave i at drive danskerne mod bæredygtige måltider. En ny rapport kommer med 50 fødevarer, som kan indgå i bæredygtig kost. Den inspiration er der brug for - og konkrete retningslinjer.
21.04.2017CSR.dk
Madspild på klimadagsordenen
For Unilever er virksomhedens klimaaftryk en vigtig del af det generelle fokus på bæredygtighed. Og mindre madspild giver mindre CO2. På den baggrund bruger koncernen store mængder tid og ressourcer på at tænke kreativt og forebygge svindet, fortæller udviklingskok Frank Jakobsen.
Stilling / Virksomhed
Ansættelsesforhold
Ansøgningsfrist
Område
ESG Reporting Controller
DEMANT
Fuldtid
09.05.2024
Hovedstaden
Graduate Account Manager
DELL A/S
Fuldtid
31.05.2024
Hovedstaden
Studentermedhjælper
Daka Denmark A/S
Deltid
05.05.2024
Midtjylland
Biodiversitetsspecialist
Andel
Fuldtid
05.05.2024
Sjælland
Due diligence manager
Andel
Fuldtid
05.05.2024
Sjælland
Due diligence manager
Andel
Fuldtid
05.05.2024
Sjælland
Udgiver
Copyright 2023