27.01.2015  |  Strategi & ledelse

Viden og værktøjer til 'shared value' i praksis.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fra risikostyring og compliance til forretningsudvikling og bæredygtig bundlinje. Den nye meritgivende 5-måneders uddannelse Sustainable Business Change Manager klæder CSR-professionelle på til at arbejde med 'shared value' i praksis.

Shared value - det seneste buzzword i CSR-kredse, formuleret af den amerikanske businessguru Michael Porter, dækker over forretningsløsninger, som styrker virksomhedens konkurrenceevne, samtidig med at de skaber værdi for samfundet.

For mange virksomheders vedkommende er CSR-rejsen startet med at få orden i eget hus ved at få sat samfundsengagementet i system.

For at skabe 'shared value' er næste skridt at få bygget ovenpå, så der kan kapitaliseres på det store forarbejde ved at få skabt en tættere kobling mellem forretningsmål og CSR-indsats og ved at få masseret dette nye business mindset ind i alle dele af organisationen.

Læs også "Fra filantropi og risikostyring til bæredygtig bundlinje"

FRA CSR-CHEF TIL FORANDRINGSLEDER 

Mange CSR-professionelle er ofte startet i helt andre stillinger inden for eksempelvis HR, kommunikation, miljø og kvalitet eller public affairs, og har derfor ofte også forskellige erfaringer og uddannelsesmæssig baggrund for at gribe denne forandringsproces an.

Derfor består uddannelsen Sustainable Business Change Manager af et meritgivende 5-måneders forløb (14 undervisningsdage i alt inkl. eksamen, fordelt med cirka 3 undervisningsdage om måneden), der giver et 360-graders overblik over nyeste viden og tendenser indenfor 'shared value' eller det man også kunne kalde for CSR ver. 2.0.

Læs også "Ny uddannelse kobler CSR med forretning og forandringsledelse" 

PROGRAMMET

Undervejs vil deltagerne have fået og afprøvet værktøjer til at analysere, planlægge og gennemføre en helstøbt CSR-indsats, der understøtter en virksomheds udviklings- og forretningsmål gennem:

PRAKTISK INFO & TILMELDING

Vil du på med på 2015-holdet? Så kan du nå at reservere din plads - holdstart 18. februar (begrænsede pladser). 

Læs mere & reservation/tilmelding til 2015 eller 2016-holdet på www.sustainablebusinesschangemanager.dk 

Sustainable Business Change Manager bygger på akademifaget Forandringsledelse, og er hentet fra Akademiuddannelsen i Ledelse, men hér med særligt fokus på CSR. 

Kurset giver dig en enestående mulighed for at få en kombination af både praktisk anvendelig og meritgivende CSR-viden og værktøjer, der opgraderer både din faglighed og dit CV.

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi hjælper virksomheder med at skabe værdi for både samfund og bundlinje ved at koble forretning med samfundsansvar og innovation gennem vores: Social Business Speaking - inspirationsforedrag om sociale business trends. Social Business Academy - kurser og certificeringer for professionelle, der arbejder med CSR/CSI  Social Business Club - netværk og mini…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere