13.02.2018  |  Strategi & ledelse

Case: 12 gode CSR-råd fra 4 praktikere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cases og infografikker til download med praktiske CSR-råd til fire forskellige arbejdsområder - fra strategi og intern forankring til partnerskaber og produktion.

Samfundsansvar og bæredygtighed er godt i gang med at snige sig ind i virksomhedens mange forretningsdiscipliner - lige fra ledelse og forretningsudvikling til indkøb og branding.

Det er blandt andet tydeligt på uddannelsen, Sustainable Business Change Manager - der har kørt siden 2014 - hvor holdene alle år har været kendetegnet ved en stor faglig og branchemæssig mangfoldighed:

Deltagerne er ikke kun CSR-chefer, -rådgivere og projektledere, men repræsenterer også andre funktioner som økonomi, HR, public affairs, indkøb, produktion, miljø og kommunikation. Ligesom de kommer fra både private, offentlige og non-profit virksomheder.

For at vise netop bredden inden for CSR-arbejdet - og for at endnu flere kan få glæde af de praktiske erfaringer fra feltet - deler vi løbende cases og gode råd fra deltagerne.

Cases & infografikker med gode råd

Du kan dykke ned i de konkrete cases fra de tidligere SBCM'ere for at blive klogere på deres og din egen CSR-rejse.

Her er fire udvalgte cases med praktiske CSR-råd til fire forskellige arbejdsområder - fra strategi og intern forankring til partnerskaber og produktion:

#1: Gode råd om CSR i Thailand (interview med Charlotte Staib Hansen, Royal Copenhagen)

#2: Min vej til CSR-jobbet (interview med Ann-Katrine S. Friis, Nilfisk A/S)

#3: Fra miljøleder til forandringsagent (interview med Michelle Kappel, DSB Vedligehold)

#4: Seksuel sundhed set med CSR-briller (interview med Jacqueline Bryld, Sex & Samfund)

I "Filer" boksen nedenfor har vi samlet deres gode råd i fire overskuelige infografikker med TOP 3 CSR TIPS med håb om, at de kan guide dig i dit daglige arbejde. 

Snup den variant, der passer til dig - eller snup dem alle.

Rigtig god arbejdslyst! ​

Sustainable Business Change Manager er en praktisk uddannelse, der sammenkobler forretning med samfundsansvar og forandringsledelse. Læs mere på www.sustainablebusinesschangemanager.dk, hvor du også kan tilmelde dig Academy nyhedsbrevet for at få flere cases og gode råd direkte i din egen indbakke.

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi inspirerer og hjælper virksomheder med at skabe værdi for både samfund og bundlinje ved at koble forretning med samfundsansvar og innovation gennem vores: Social Business Speaking - foredrag om bæredygtige business trends & praksis. Social Business Academy - kurser og certificeringer for fagfolk, der arbejder med bæredygtighed og CSR…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere