27.05.2016  |  Strategi & ledelse

16 CSR-cases deler ud af deres erfaringer på CSR i Praksis-konferencen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sjældent er der set så meget CSR-viden til bare én konference. Med cases, der dækker et bredt udsnit af brancher, og en lang række centrale aktører, byder CSR i Praksis-konferencen d. 2/6 på et mega-program med fokus på driverne for SMV’ernes CSR

 ”Der vil helt sikkert være såvel inspiration og indspark som løsninger og redskaber til det praktiske arbejde med CSR for store som små virksomheder, videncentre, NGO’er, rådgivere og alle andre med interesse for CSR,” siger Jens Prebensen, stiftende partner i videndelings- og netværksinitiativet CSR LINK, der står bag konferencen. Jens Prebensen peger særligt på, at konferencens mange programpunkter – 39 personer i alt – hver især kommer med viden og erfaringer, som kan løfte CSR-indsatsen ude i de små og mellemstore virksomheder.
 
Og det er de små og mellemstore virksomheder, der er konferencens midtpunkt, understreger Jens Prebensen: ”Jeg er helt overbevist om, at CSR i Praksis er den eneste konference i Danmark, som så specifikt retter sig mod de forhold og behov, der gælder hos SMV’erne, og er tilrettelagt efter at give netop de virksomheder værdi ud af at deltage.”
 
16 cases på succes med CSR
Konferencen sætter med den nye klimaaftale og de 17 globale bæredygtighedsmål som bagtæppe fokus på ”Drivere for SMV’ernes CSR” gennem gæstetaler, paneldebat, seminarer og masser af konkrete cases fra SMV'ernes egne rækker. Hele 16 virksomhedscases stiller op på konferencen, og de dækker et stort spektrum af virksomhedsvinkler til CSR, oplyser Jens Prebensen og nævner som eksempel de fire cases på konferencens hoveddel.

”De fire cases viser, hvor bredt programmet spænder. Jeg overbevist om, at det er lige meget, hvilken en branche du kommer fra, så vil der være noget at hente for dig i de cases: er du fra trykkeribranchen, kan du hører, hvordan CSR har åbnet op for nye markeder for KLS PurePrint, er du inden for byggeri, svarer det prisvindende Troldtekt på spørgsmålet om CSR er bøvl eller god forretning – og det svar er vist givet på forhånd,” siger Jens Prebensen med et smil og fortsætter på listen over casene: ”Anders Andersens Rengøring er en case på, hvordan integrering af CSR i forretningen giver værdi på bundlinjen, og endelig er der Rynkeby Foods, som har en helt naturlig tilgang til CSR, og det har givet dem en stærk position på et meget konkurrencepræget marked. Kommer du ikke fra en af de brancher, ja, så er der alligevel masser af inspiration og viden at hente i casene, ikke mindst i forhold til hvordan man får succes med CSR, og hvordan man overvinder forhindringerne.”
 
Ud over de fire cases har konferencens otte seminarværter inviteret samlet 12 solide cases for at give vidnesbyrd om, at CSR gør en forskel i de virksomheder, som arbejder målrettet med det. De mange cases deler i konferencens to seminarblokke ud af deres erfaringer og svarer på spørgsmål fra deltagerne. Blandt casene finder man blandt andet: Årstiderne, Sunstone Capital, ErgoEgo, Specialisterne, Settlementet og Gritt & Boris.

Foruden casene giver konferencen bud på CSR-drivere for SMV’erne gennem gæstetaler, paneldebat og et stort antal CSR-eksperter.
 
Se det fuldstændige program og tilmeld på http://www.csr-link.dk/?page_id=1050

Tags: CSR LINK

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere