11.02.2013  |  Klima, miljø og energi

Arrangement om bæredygtige bygninger med naturmaterialer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et bæredygtigt byggeri har tidligere blot været en bygning, som var så energieffektiv som muligt, og man kiggede derfor ikke så meget på hvor materialerne kom fra. Men i takt med at der er kommet større fokus på bygningens totale klimapåvirkning, som også inkluderer frembringelsen af de materialer der bliver brugt, har biobaserede byggematerialer vundet frem.

Der findes gode biobaserede byggematerialer på markedet, som er reelle alternativer til traditionelle byggematerialer. Dette er netop fokus for et seminar arrangeret i et samarbejde mellem AgroTech, Arkitektskolen i Aarhus, SPARK, INSPE and Tom Woolley, UK.

Seniorkonsulent Bodil E. Pallesen fra AgroTech, vil fortælle om sit arbejde med naturlige materialer, hvor hun blandt andet har udviklet isoleringsplader af hampefibre.

Kurt Madsen fra Troldtekt A/S vil give et indblik i, hvordan man i industrien arbejder med at implementere nye naturlige materialer i produktionen.

Sidst men ikke mindst kommer Professor i Arkitektur, Tom Woolley fra England, og fortæller om hvordan han mener at byggerier kan blive mere bæredygtige. Tom Woolley er en anerkendt ekspert på naturlige byggerier og miljøproblemer relateret til byggeri.

Arrangementet finder sted på Arkitektskolen Aarhus den 8. marts 2013, og vil dagen efter blive fulgt op af en workshop. Workshoppen henvender sig primært til studerende ved Arkitektskolen Aarhus, men er der ledige pladser vil andre med interesse for bæredygtigt byggeri også få mulighed for at deltage.

Tilmelding til seminardagen kan ske på www.agrotech.dk/hemp, hvor det fulde program for dagen også kan findes. Der er et deltagergebyr på kr. 500 ekskl. moms. Tilmeldingsfrist er den 4.marts 2013.

YDERLIGERE INFORMATION

Seniorkonsulent Bodil E. Pallesen, AgroTech, bdp@agrotech.dk +45 30 92 17 36.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere