03.08.2021  |  Klima, miljø og energi

Atea tildelt EcoVadis Platinum for andet år i træk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det uafhængige bureau EcoVadis har for andet år i træk belønnet Ateas CSR-indsats med Platinum, som er bureauets højeste bæredygtighedsrating.

Platinum-ratingen betyder, at it-virksomheden fortsætter med at være i den øverste 1 procent af de på globalt plan mere end 75.000 vurderede leverandører. EcoVadis vurderer leverandørers bæredygtighed inden for 150 købskategorier i 110 lande. Evalueringskriterierne omfatter blandt andet arbejdsforhold, menneskerettigheder, miljø, etik og bæredygtige indkøb.

”Vi er meget beærede over af få den store anerkendelse af EcoVadis for andet år i træk. Bæredygtighed er vigtigt for både vores kunder, medarbejdere, investorer og andre interessenter, og placeringen bekræfter os i, at vi er på rette vej med vores langsigtede strategi om at bygge en bedre og mere bæredygtig fremtid med it", siger Andreas Schjølin, Sustainability Manager i Atea.

Atea har forud for EcoVadis Platinum i 2020 og 2021 været ratet med en EcoVadis Gold siden 2017.

Om EcoVadis
EcoVadis er en anerkendt, uafhængig udbyder af bæredygtighedsratings blandt globale leverandører. Analysen tager afsæt i mere end 75.000 globale leverandører, og metoden bygger på internationale CSR-standarder, herunder the Global Reporting Initiative, UN Global Compact og ISO 26000. EcoVadis’ ratings og overvågningsredskaber har til formål at gøre det nemmere for virksomheder at forvalte risici og skabe løsninger, der forbedrer det grønne fodaftryk i globale forsyningskæder.

Læs mere om EcoVadis på https://ecovadis.com/

Mere fra Atea Danmark A/S

Atea Danmark A/S

www.atea.dk

Vores mål er simpelt. Vi lever og arbejder i verdens måske bedste land. Og derfor skal vi have verdens bedste it-løsninger. Ikke for teknologiens skyld. Men for at hjælpe alle dem, der kæmper for at gøre fremtidens Danmark endnu bedre end i dag: CTO’en, der skal balancere vækstambitioner og bundlinje. Skolelæreren, der skal guide elever i den rigtige retning. Eller afdelingslægen, der skal h…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere