Bæredygtighed

Strategi & ledelse

Podcast: Bæredygtighed og Astrid Haug - SoMe og Employee Advocacy

Der er fokus på et væld af tidens hotte emner inden for teknologi, når Steffen Max Høgh har besøg af ekspert i sociale medier og digital strategi Astrid Haug. Især går de i dybden med Employee Advocacy. Hvad er det og hvad kan det bruges til?

Indhold fra partner

Medarbejder

Virksomheder med kvinder i ledelsen har mere fokus på bæredygtighed

En ny analyse af kvinder i ledelse viser en klar tendens til, at virksomheder med kvinder i bestyrelsen oftere udarbejder bæredygtighedsrapporter. Analysen tyder også på, at virksomheder med kvinder i bestyrelsen klarer sig bedre økonomisk. Ledernes viceadministrerende direktør ser analysen som endnu et argument for, at det betaler sig at få flere kvinder i ledelse.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bæredygtige mødesteder skaber fællesskaber

Steder, som inviterer til afslapning, gode stunder og dialog på tværs, kan skabe muligheder for fællesskaber, hvor nye ideer opstår. Jyske Bank er initiativtager til NaboRum, hvor lokale projekter skal skabe et rum mellem naboer, der gør en forskel for miljøet og fællesskabet.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Food loss and waste is also a $1.2 trillion USD business opportunity

With one third of all food lost or wasted, representing 8% of global greenhouse gas emissions, it is currently one of the biggest global challenges and calls for immediate action.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere