19.12.2013  |  Kommunikation

Bagud på juleindkøbene? Køb en socialøkonomisk gave!

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Køb-socialt.dk finder du honningøl fra Bybi, smukke puder fra Place de Bleu og mange andre spændende produkter fra danske socialøkonomiske virksomheder.

Var det noget med honningøl fra Bybi, en smuk marokkopude fra Place de Bleu, en unik nøglepung fra Multitaske eller måske en skøn kogebog fra Send Flere Krydderier? 

Så kig ind på Køb-socialt.dk - en shoppingportal med varer fra danske socialøkonomiske virksomheder.

Køb-socialt.dk har til formål at fremme kendskabet til og synligheden af danske sociale og socialøkonomiske virksomheder, så der kommer endnu flere af dem i fremtiden. 

Køb-socialt.dk henvender sig derfor til tre målgrupper:

  1. Virksomheder med et klart socialt eller almennyttigt formål, der ønsker en øget kommerciel eksponering
  2. Annoncører der ønsker at inddrage sociale og/eller socialøkonomiske virksomheder i deres CSR og markedsføringsstrategi for dermed at opnå en øget social eksponering
  3. Offentlige og private indkøbere, samt forbrugere, der ønsker at handle socialt ansvarligt

Portalen blev startet op her i 2013, og forventer endnu flere socialøkonomiske varer på hylden i det nye år.

- Vi oplever en stor interesse for vores socialøkonomiske markedsføringskoncept, og antallet af besøgende er heldigvis støt stigende, så vi har optimistiske forventninger og håber på endnu mere socialøkonomisk vækst i 2014, siger medstifter Trine Uldall.

Så hvis du stadig mangler de sidste juleindkøb - eller blot vil være med til at støtte socialøkonomisk vækst i Danmark, så kig ind i shoppen på Køb-socialt.dk. 

www.koeb-socialt.dk

Mere om 'social shopping' i blogindlægget: Sådan stemmer du med pengepungen - den sociale shopping trend

Køb-socialt.dk er medlem af The Social Business Club. Mere på www.thesocialbusinessclub.com

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi inspirerer og hjælper virksomheder med at skabe værdi for både samfund og bundlinje ved at koble forretning med samfundsansvar og innovation gennem vores: Social Business Speaking - foredrag om bæredygtige business trends & praksis. Social Business Academy - kurser og certificeringer for fagfolk, der arbejder med bæredygtighed og CSR…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere