16.09.2013  |  Supply chain

Besøg på bæredygtigt dambrug i det vestjyske

Konferencedeltagere fra CSR Awards samt repræsentanter for Dansk Supermarked og WWF besøger i dag Christiansminde Opdrætsanlæg for at inspicere en bæredygtig produktion.

I dag klokken 10 vil de første konferencedeltagere fra CSR Awards aflægge Christiansminde Opdrætsanlæg et besøg. Der er mange årsager til at kigge forbi dambruget i Holstebro. Christiansminde Opdrætsanlæg er nemlig et af de danske dambrug, som er længst fremme, når det gælder bæredygtig produktion.

Læs også: Bæredygtige fisk på menuen til CSR Awards

Produktion af opdrættede fisk og skaldyr er verdens hurtigst voksende fødevaresektor. Derfor er der blandt danske og internationale forbrugere og supermarkedskæder et stærkt stigende fokus på bæredygtighed i produktionen. Men produktionen af fisk og skalddyr i Danmark ligger generelt helt i top, når det gælder miljøhensyn og ansvarlighed. 

Også den danske detailhandel tager ansvar inden for området. Eksempelvis har Dansk Supermarked lanceret en målsætning om, at samtlige fisk i kædens butikker skal være dokumenteret bæredygtige inden for tre år.

Alt dette har fået arrangørerne af CSR Award-konferencen i samme by til at organisere et besøg på anlægget.

Læs mere her: www.csrfonden.dk

Mere fra Mathilde

Mathilde Henriksen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere