30.01.2023  |  Samfund

Brødrene Dahl støtter unge håndværker-talenter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ved DM i Skills i Fredericia bliver fire VVS-energispecialister udstyret med alt det værktøj, de har brug for.

I mere end ti år har Brødrene Dahl været fast sponsor for DM i Skills, hvor unge håndværkere fra hele landet dyster om at præstere det allerbedste. Også i år bakker virksomheden op, når op imod 300 deltagere kaster sig ud i konkurrencerne 2.-4. februar i Fredericia. I alt vil der blive kæmpet i 45 forskellige fag, og variationen er stor - lige fra bager til blomsterdekoratør og bygningsmaler.

- Vi sponsorerer de fire i VVS-konkurrencen, som i år er to lærlinge fra hovedstadsområdet og to fra Vestjylland. Alle fire er i øvrigt blandt vores kunder. Vi sørger for, at de får en færdigpakket værktøjskasse samt alle de materialer, de skal bruge – altså rør, fittings og den slags, fortæller Morten Christoffersen, salgs- og driftschef i Brødrene Dahl.

Også for Brødrene Dahl er det årlige danmarksmesterskab en slags eksamen, da en præcis levering af materialer er helt altafgørende.

-Vi skal vise, at vi er Danmarks bedste grossist, og derfor skal vi selvfølgelig sørge for, at de fire VVS-lærlinge får den optimale service fra os, så betingelserne for at udføre deres opgaver er de bedst mulige, understreger han.

Ambassadører for faget

Lene Gonnsen, chefkonsulent på VVS-energiuddannelsen, ser DM i Skills som en vigtig begivenhed i forhold til at fastholde og udvide interessen for erhvervsuddannelserne i almindelighed, og samtidig er det en gylden mulighed for at styrke tilgangen og uddanne flere VVS`ere.

-De unge bliver gode ambassadører for vores fag, som jo i den grad mangler lærlinge. At være med til DM i Skills er en kæmpe oplevelse og et stort skulderklap for både lærling og hans virksomhed, fortæller hun.

Sidste år besøgte omkring 50.000 mennesker DM i Skills, og interessen forventes at nå samme højder i år.

H.K. Kronprins Frederik vil stå for den officielle åbning af begivenheden og derefter gøre stop ved en række af de mange fag, herunder netop konkurrencen blandt de fire VVS-energispecialister.

Mere fra Brdr. Dahl A/S

Brdr. Dahl A/S

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl - over 140 års erfaring i grossistbranchenBrødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er komp…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere