09.10.2013  |  Klima, miljø og energi

Building Green starter i dag

I dag onsdag 9. oktober åbner dørene til Danmarks største bæredygtige og energieffektive byggemesse. Arrangøren råder de besøgende til at planlægge deres besøg.

I dag onsdag 9. oktober kl. 9.00 åbner Building Green for tredje gang dørene til den store bæredygtige og energieffektive byggemesse. 

Messen byder på mere end 130 udstillere, spændende seminarer og talere fra blandt andet virksomheden Vugge til Vugge, Miljøministeriet og Dansk Byggeri. Der er så meget at se og opleve, at man rådes til at planlægge sit besøg. 

Se udstillere og det fulde program på Building Greens hjemmeside

I år har Artikekturministeriet indrettet Balkon-caféen og Thors Design caféen i stueetagen, så man kan spise bæredygtige måltider i smukke omgivelser. Ydermere kan man i år holde møder, selvom man er til messe. Forum stiller faciliteter til rådighed, som man frit kan benytte.

Læs også: Innovationsradar.dk bygger bro på årets Building Green-messe

Arrangøren modtager rekord mange tilmeldinger til årets messe, husk derfor at forhåndsregistrere dig og medbring din billet, så undgår du køen i registreringen.

Det er gratis at deltage. Tilmeld dig her. 

Mere fra Mathilde

Mathilde Henriksen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere