13.03.2017  |  Kommunikation

Building Green tæller ned

Indhold fra partner Hvad er dette?

Senere på måneden løber Building Green af stabelen i Aarhus. De mange forhåndstilmeldinger indikerer at branchen har taget godt imod den første udgave af den bæredygtige byggeevent Building Green uden for København.

Building Green i Aarhus glæder sig til at gøre bæredygtig videndeling og netværksbygning lettere for hele Danmarks grønne byggefolk.

Programmet har en række keynotes fra ind- og udland, der er kommet til Aarhus for at inspirere og vidensdele med de besøgende om bæredygtigt byggeri. Der stilles blandt andet skarpt på, hvordan vi bedst kan bevare værdien af byggematerialer, hvilke værktøjer benyttes, når bæredygtige boligformer skabes, og hvordan der kan skabes harmoni mellem miljø og arkitektur.

På plakaten er blandt andet indlæg fra Aarhus-profilen Lars Juel Thiis, der giver bæredygtigheden et eftersyn. Han har været involveret i bæredygtigt byggeri siden begyndelsen af 90erne. Og når han ser tilbage på udviklingen, mener han slet ikke, at vi et nået langt nok. På Building Green Aarhus vil han både kaste et blik på de sidste 25 års arbejde og spejde ud i fremtiden, hvor han mener, at bæredygtighed i højere grad bliver et kreativt redskab, der skærper fokus på minimale konstruktioner med intet ressourcespild og maksimal udnyttelse af materialer.

Building Green byder også på mange aktiviteter, heriblandt "Building Innovation", der har et kompetent ekspertpanel vil vurdere nye innovative ideer, guidede fagture med bæredygtigt fokus og Green Connections, som er branchens succesfulde speeddatingkoncept.

Hele programmet, aktiviteterne og tilmeldingslink findes på www.buildinggreen-aarhus.dk

Husk at tilmelde dig Building Green nu, så undgår du køen i døren. 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere