18.02.2010  |  Klima, miljø og energi

CNN: Danmark er foregangsland for vindenergi

En af verdens største tv-stationer, amerikanske CNN, fremhæver i et nyt program Danmark som et foregangsland når det kommer til vindenergi.

Det kan godt være, at COP15 ikke just blev den ønskede succes og miljømæssige appelsin i turbanen, som vi her i Danmark – og millioner af mennesker i resten af verden for den sags skyld – havde håbet på. Men når det kommer til vindkraft, så bliver Danmark stadig betragtet som et foregangsland ude i den store verden.

Det er i hvert fald som sådan vi bliver fremhævet i et nyt program på et af verdens største og mest magtfulde tv-stationer, amerikanske CNN, skriver epn.dk. Programmet Earth Frontiers handler om de tre store, vedvarende energikilder sol, vind og vand, og på vindområdet har man altså researchet sig frem til, at Danmark var stedet at tage hen.

Konkret har CNN’s hold været på Samsø – der betragtes som verdens eneste CO2-neutrale ø – forbi havmølleparken Horns Rev 2 i Nordsøen og på virksomhedsbesøg hos Vestas og Dong Energy.

Optagelserne fra Danmark vil, sammen med indslagene om sol- og vandkraft, blive brugt til at kaste lys over såvel perspektiver som udfordringer ved de forskellige vedvarende energikilder og deres store betydning for fremtiden. Programmet skal efter planen løbe over skærmen den 25. februar.

-AK

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere