CSR

Klima, miljø og energi

Sådan kan virksomheder imødekomme FN's Verdensmål ved hjælp af solenergi

I denne uge er det Verdensmålsugen, og derfor har NRGreen lavet en guide til, hvilke Verdensmål en virksomhed kan tilføje til deres CSR-strategi, når de invester i vedvarende energi fra fx solceller.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Fornyede kræfter til arbejdet med bæredygtighed i det danske erhvervsliv

Sidste uge markerede enden på seks modulers undervisning på kurset ’Sustainability Management i praksis’ for kursister fra en mangfoldighed af virksomheder, fonde og kommuner. Vi har stadig få ledige pladser på Aarhus-holdet med opstart d. 14. Marts.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Miljøchef hos møbelvirksomhed: Bæredygtighed er meget mere end CO2

Hos kontormøbelproducenten Kinnarps oplever produkt- og miljøchef Helle Blædel, at samtalen ofte kredser om CO2-udledning, når det gælder bæredygtighed.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Ny som ESG-manager? Her er 5 råd til succes med dit nye job

Lige nu ansætter hundredvis af ansvarlige virksomheder CSR-medarbejdere, ESG- og Sustainability Managers. Er du én af dem, der lige er startet, har du her en prioriteret to-do-liste, der hjælper dig og din organisation med at strukturere opgaven rigtigt fra starten.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere