CSR

Klima, miljø og energi

Sustainor Backbone opgør enkelt og hurtigt scope 1+2+3 udledningerne

De fleste virksomheder står i dag over for at skulle arbejde med bæredygtighedsdata som en helt ny disciplin og på en ny struktureret måde på grund af de kommende EU-krav om bæredygtighed. Her kommer kunstig intelligens - eller AI - til at være et uundværligt værktøj for tusindvis af virksomhedsejere – herunder opgørelsen af klimascope 3, som ofte er komplekst at opgøre.

Indhold fra partner

Medarbejder

Højt engagement og stolthed blandt medarbejdere giver pengeinstitut ny certificering

Arbejdsmiljøcertificering viser både et højt engagement, men også stor stolthed blandt medarbejderne. HR-chef mener, det er resultatet af en målrettet indsats og et værdigrundlag med fokus på bæredygtighed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Mød 6 spændende talere | Bureau Veritas' bæredygtighedskonference 2023

Så er det ved at være sidste chance for tilmelding til Bureau Veritas' bæredygtighedskonference den 8. juni 2023, som vil finde sted i de nytænkende rammer på Werkstatt i København.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

ESG-software kommer især landets SMV-virksomheder til gavn

KRONIK: Er de kommende år første gang, hvor du og din virksomhed skal i gang med rapportere jeres egne bæredygtighedsdata? Så læs med her, hvor Dennis Thaagaard, CEO og grundlægger af Sustainor giver sit bud på, hvordan ESG-software kan spare virksomhederne for mange hundredetusind kroner i konsulentudgifter.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Elis og NewRetex: Nyt partnerskab sætter turbo på genanvendelsen af industribeklædning

Fremover vil Elis (tidl. Berendsen) sende størstedelen af deres kasserede industribeklædning til NewRetex, hvor robotter finsorterer fraktionerne så intelligent, at en stor del kan genanvendes mekanisk og spindes til nye garner.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Elis sender nu 100 % af klude og mopper fra SmartMop-konceptet til genanvendelse

Elis’ (tidl. Berendsen) nye mikrofiberklude indeholder 65 % genbrugspolyester – og fremover vil Elis sende alle kasserede klude og moppetekstiler fra SmartMop-konceptet til genanvendelse hos NewRetex.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

En bølge af grønne krav er på vej fra EU – er jeres virksomhed klar?

Allerede fra næste år skal de første virksomheder til at indsamle store mængder af ESG-data for at leve op til de nye lovkrav, som er på vej fra EU. Skåret ind til benet betyder det, at alle tal på bæredygtighed i fremtiden bliver lige så vigtige som virksomhedernes finansielle tal. Men den rapportering behøver ikke at være uoverskuelig – tværtimod.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Smil på dine medarbejderes læber bidrager også til S’et i ESG

ESG (Environmental, Social and Governance) handler ikke kun om dokumentation af klima- og miljøhensyn. S’et har også stor betydning for konkurrenceevnen, og mange virksomheder vil allerede score højt på S’et, hvis de kan dokumentere det med data.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere