CSR

Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Bæredygtighedsrapport 2019: Sociale og miljømæssige aftryk på vores samfund og medarbejdere

Vi er glade og stolte over at kunne præsentere Diakonissestiftelsens første bæredygtighedsrapport og ser frem til at kunne udvikle både rapporteringen og arbejdet med bæredygtighed over de kommende år.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

FN's 17 Verdensmål i et dansk perspektiv

Vi har tidligere skrevet om FN's Verdensmål, hvor vi kom ind til kernen af hvad de 17 globale mål egentligt er. I dette indlæg zoomer vi ind på nationale projekter og visioner, der skal fremme Verdensmålene i det danske erhvervsliv.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nu er Berendsens papirposer til tøjreparationer FSC-mærkede

Berendsen reparerer omhyggeligt deres kunders arbejdstøj for at forlænge levetiden og reducere mængden af tekstilaffald – og nu bliver alle virksomhedens serviceposer til tøjreparationer fremstillet af papir fra bæredygtige FSC-skove.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Berendsen genanvender plastikposer fra fødevareproducenters arbejdstøj

4.253. Så mange brugte plastikposer har Berendsens vaskeri i Aarhus taget retur fra Danish Crown Toppings på årets første 5 måneder – og poserne genanvendes i nye poser, som vaskeriet bruger til at pakke fødevareproducenters tøj.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere