01.06.2018  |  Kommunikation

CSR Agendaen #1: Modebranchens forandring

I CSR.dk’s første podcast er forskningen, NGO’en og virksomheden enige om, hvordan mode- og tekstilvirksomhederne skal komme igang med omstilling mod bæredygtighed.

Lyt med og hør mere om modens betydning for bæredygtig omstilling og hvad arbejdet med bæredygtighed kan give din forretning. Og om cirkulær økonomi virkelig kan redde modebranchen. Det handler om mode, men er relevante betragtninger for alle.

“Der kommer meget godt ud af bare at gå i gang og finde den løsning, som passer til ens virksomhed,” siger Else Skjold, adjunkt i design, bæredygtighed og brugerstudier ved Kolding Designskole.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

“Vi har ikke oplevet modstand eller problemer i markedet i forhold til det at vi er en bæredygtig modevirksomhed. Tværtimod,” siger Maria Glæsel, partner og direktør i Aiayu.

“Vi forstår godt, at bæredygtighed kan være svært at overskue, men man kan f.eks. benytte sig af vores værktøjer til at komme i gang. Alle kan gøre noget,” siger Morten Lehmann, Chief Sustainability Officer, Global Fashion Agenda.

Podcasten er gratis tilgængelig for alle med en smartphone via podcast apps som Apple Podcast, Google Podcasts og Pocket Cast.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere