19.06.2013  |  Kommunikation

CSR Fonden åbner for indstillinger til CSR Awards 2013

Gør din virksomhed en CSR forskel eller kender du en der gør? Så er det nu du skal indstille din virksomhed til CSR AWARDS 2013.

CSR Fonden åbner i dag op for indstillinger af virksomheder til CSR Awards 2013.  Det er muligt for alle at indstille en virksomhed til en af de ti eftertragtede CSR-priser. Du kan både indstille din egen arbejdsplads eller en anden virksomhed, som du mener, gør en aktiv indsats for samfundsansvar og som fortjener national og international anerkendelse for sit arbejde med CSR.

Læs også: Jagten er gået ind på virksomheder til årets CSR-priser

"Vi håber naturligvis, at vi igen i år får et stærkt felt af nominerede kandidater og med et endnu højere niveau end tidligere. Formålet med awarden er at samle og anerkende alle de gode eksempler på danske virksomheder, der gør en særlig indsats på CSR-området. Vinderne skal også medvirke til at inspirere andre virksomheder i deres arbejde med CSR fremadrettet," siger CSR Director i CSR Fonden, Maiken Nicolaisen.

I år, er der i alt 10 eftertragtede CSR-priser i spil, som både tildeles små og store virksomheder ved det store awardshow. Priserne dækker forskellige kategorier indenfor CSR - lige fra Miljøministeriets miljø-pris, 'CSR Environment', til VFSA's rummelighedspriser, 'CSR PEOPLE PRIZE +100/-100'.

Novozymes vinder CSR-pris ved CSR Awards 2012
En af sidste års vindervirksomheder var Novozymes, der blev tildelt KPMG's prestigefyldte pris 'CSR Strategy +100'. CSR Strategy-prisen tildeles en virksomhed, som har en forretningsmæssig tilgang til arbejdet med CSR, som tænker CSR tæt sammen med virksomhedens øvrige aktiviteter og som har nået resultater.

Prisen skal være med til at inspirere andre til at forstå, hvordan CSR hjælper virksomheder med at få en positiv effekt på top- og bundlinje. Novozymes’ strategi er at hjælpe deres kunder til at blive mere bæredygtige. Novozymes blev tildelt prisen i anerkendelse af deres arbejde, resultater og tilgang til CSR, som er til inspiration for mange andre virksomheder.

Hos Novozymes var det en positiv oplevelse at vinde CSR-prisen og især medarbejderne har været stolte over tildelingen af prisen.

Læs også: CSR Fonden godkendt som partner til de europæiske CSR Awards

"Novozymes vandt CSR Strategy +100 prisen i 2012. Det var en positiv oplevelse at blive anerkendt for vores strategiske arbejde med CSR, hvilket især mange medarbejdere har været stolte over. Vi er også glade for at kunne inspirere andre virksomheder," fortæller Mette Gyde Møller, Sustainability Manager hos Novozymes.

Tilmeld din virksomhed
Frist for indstillinger af virksomheder til CSR Awards 2013 afhænger af den enkelte pris, så hold dig opdateret om deadlines og kriterier på CSR Fondens nye hjemmeside. Vinderne kåres ved prisoverrækkelsen ved det store awardshow CSR Awards 2013, som bliver afholdt 16. og 17. september 2013 i Holstebro.

Kofi Annan, FN's forhenværende generalsekretær og nobelprismodtager, er hovedtaler. Indstillinger af virksomheder, organisationer eller specifikke CSR-tiltag skal ske via CSR Fondens hjemmeside, www.csrfonden.dk. Billetter kan købes via CSR Fondens hjemmeside fra juli.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere