09.09.2019  |  Kommunikation

CSR.dk nyhedsmail-server hacket

Vi har desværre været udsat for et hackerangreb over weekenden, og en mail er blevet udsendt på vores vegne. Klik ikke på linket. Vi arbejder naturligvis på at få sagen løst.

CSR.dk er i løbet af den netop overståede weekend blevet udsat for et hackerangreb, hvor en ukendt enhed har brudt ind i vores mailserver og udsendt en mail fra vores konto. Mailen med titlen ’Notice’ indeholder kun en overskrift og en knap med teksten ’Answer’.

Vi understreger, at man selvfølgelig ikke skal klikke på linket, men derimod slette mailen med det samme. Vores nyhedsmail service er midlertidigt lukket, men vi arbejder på at få problemet løst hurtigst muligt. 

Venlig hilsen Horisont Gruppen.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere