27.10.2015  |  Kommunikation

CSR.dk på Building Green 2015

Onsdag og torsdag i denne uge løber årets Building Green-messe af stablen i Forum i København. CSR.dk er med begge dage, både her på sitet og på Twitter.

Over 150 udstillere, 115 oplægsholdere, 25 seminarer og ikke mindst tusindvis af fagfolk kommer til at fylde Forum onsdag og torsdag i denne uge, når Building Green 2015 bliver afviklet. CSR.dk vil naturligvis være på plads begge dage og rapportere løbende på Twitter i tillæg til de længere historier, der vil finde vej her til siden.

Blandt oplægsholderne kan nævnes Transport- og bygningsminister, Hans Christian Schmidt (V), adm. direktør i Danske Arkitektvirksomheder, Lene Espersen, seniorpartner i Snøhetta Architechts, Tine Hegli og adm. direktør i Lidl Danmark, Finn Tang.

Torsdag eftermiddag byder desuden på overrækkelsen af prisen Det Bæredygtige Element, og endelig vil begge dage byde på en lang række debatter og seminarer om alt fra cirkulært byggeri og grøn omstilling over indeklima og aktivhuse til solenergi og genbrugsmaterialer – alt sammen med bæredygtighed som det gennemgående fællestræk.

Se det fulde program her.

Der er gratis adgang til messen. For at undgå køen ved indgangen anbefales det at forhåndsregistrere sig.

-AK

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere