11.08.2020  |  Kommunikation

CSR.dk skal bruge en dygtig studerende

Jagten på den rigtige redaktionsassistent til CSR.dk fortsætter. Hvor findes der en studerende med skrivefærdigheder og viden om virksomheder? Hvis du kender nogen, må du meget gerne opfordre dem til at søge!

Redaktøren på CSR.dk skal have en makker. En som vil være redaktionel højre hånd på Danmarks ældste og største dedikerede medie og community for virksomheder og organisationer, der arbejder med samfundsansvar og bæredygtighed.

Den vindende kombination til dette job er, at du skriver godt og kender til basale journalistiske principper, mens du også har en grundlæggende forståelse af, hvordan virksomheder arbejder. Hvis du ovenikøbet har hørt om og tænkt over deres samfundsansvar, så er det virkelig godt.  Du skal kunne lide at være i kontakt med mange emner og mange mennesker. Du skal have styr på dine kommaer og ordstillinger. Det er også en fordel, hvis du har journalistisk erfaring fra online eller trykte medier, men det er ikke et krav.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af CSR.dk-communitiet, hvor du får en bred kontaktflade, og et tæt samarbejde med CSR.dk’s redaktør, som har næsten 20 års erfaring med virksomheder og samfundsansvar. Der er således rig mulighed for læring og faglig udvikling, mens du løser de opgaver, der har brug for at blive løst.

Horisont Gruppen, som ejer og udgiver CSR.dk, har desuden tre andre redaktionsassistenter ansat, som du indgår i et fagligt fællesskab med.

Sådan er jobbet:

  • Du arbejder cirka 14-16 timer. Helst på vores kontor på Strandlodsvej, men vi planlægger, så det passer alle.  
  • Du kommer til at arbejde med historier til både website og printmagasin, og du skriver citathistorier, navnenyt mv., korte artikler og laver research til CSR.dk.
  • Du servicerer og rådgiver CSR.dk’s partner-medlemmer omkring publicering af artikler og andet på deres profil på CSR.dk.
  • Du læser korrektur og løser andre forefaldende opgaver.
  • Stillingen er timelønnet.

Vi forestiller os, at du:

  • Er i gang med en videregående uddannelse, som giver dig kompetencer, vi efterspørger.
  • Skriver godt og får noget fra hånden.
  • Interesserer dig for samfundsudvikling og virksomhedernes rolle i den.
  • Er god til at organisere, prioritere og fokusere.
  • Er selvstændig, selvkørende og ambitiøs.

Ansættelse: hurtigst muligt
Send ansøgning og CV snarest muligt, for vi indkalder løbende til samtaler. Vi har hårdt brug for dig. Sidste frist er d. 24. august 2020.

Du skal sende til direktør Rasmus Brylle på rb@Horisontgruppen.dk. Det er samme adresse, du skal sende eventuelle spørgsmål til.

Om Horisont Gruppen a/s
Horisont Gruppen er et privatejet mediehus, der udgiver artikler digitalt og i print for nichefagmedierne CSR, SCM, Installatør og Designbase. Læs mere på www.horisontgruppen.dk

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere