11.11.2020  |  Klima, miljø og energi

Cykellevering er et stort hit hos Brødrene Dahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

For 1 måned siden startede Brødrene Dahl med at køre Kvikleveringer ud på cykel fra to butikker i København. Allerede nu er cykelleveringen så stort et hit hos kunderne, at det bliver rullet ud i flere butikker.

”Kundernes respons på at modtage deres Kvikleveringer på cykel har udelukkende være positive. Og samtidig kan vi se at leveringstiden i mange tilfælde er blevet kortere. Derfor føler vi os trygge ved at rulle cykellevering ud i flere af vores butikker, som er placeret i København” fortæller Lasse Halliday, Logistikdirektør for Brødrene Dahl. Lasse fortsætter: ”Samtidig er det endnu et skridt i den rejse vi er på i Brødrene Dahl – hen mod at blive en mere bæredygtig virksomhed.”

At kunderne er glade for cykelleveringen, kan også ses på den undersøgelse, som Brødrene Dahl har lavet, blandt kunder, som har modtaget Kvikleveringer med cykel. Her scorer cykelleveringen et 5-tal ift. kundernes tilfredshed, på en skala fra 1 til 5. Og det samme gør hastigheden – altså hvor lang tid der går fra kunden har tastet deres bestilling, til cykelbuddet er der med produkterne. Kunderne kalder tiltaget for ”genialt”, ”super smart” og et ”godt grønt tiltag”.

”Hos Brødrene Dahl arbejder vi på at gøre det nemmere for kunderne at træffe et bæredygtigt valg. Det er vores cykellevering med til. Samtidig ved vi, at mange håndværkere er pressede på tiden, så derfor giver det fantastisk god mening, at vi nu kan sikre kunderne deres varer endnu hurtigere.” slutter Lasse.

Brødrene Dahl glæder sig til at kunne levere endnu flere varer på cykel til deres kunder fremover.

Brødrene Dahl er Danmarks største grossist på VVS og Vand & Kloak med 53 butikker fordelt over hele Danmark. Brødrene Dahl har strategisk fokus på bæredygtighed og er på en rejse mod at blive mere bæredygtige.

Mere fra Brdr. Dahl A/S

Brdr. Dahl A/S

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl - over 140 års erfaring i grossistbranchenBrødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er komp…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere