Danmarks Naturfredningsforening

www.dn.dk

  • dn@dn.dk
  • 39 17 40 00
  • Masnedøgade 20, 2100 København Ø

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største grønne organisation. Vores mål er at Danmark bliver et bæredygtigt samfund med et smukt og varieret landskab, en rig og mangfoldig natur og et sundt og rent miljø.

Vi er en demokratisk medlemsorganisation med 130.000 støttemedlemmer, 1.500 frivillige og 60 ansatte. Foreningen er uafhængig og privat, og modtager ikke økonomisk støtte…

Læs mere  

Om

Danmarks Naturfredningsforening er Danmarks største grønne organisation. Vores mål er at Danmark bliver et bæredygtigt samfund med et smukt og varieret landskab, en rig og mangfoldig natur og et sundt og rent miljø.

Vi er en demokratisk medlemsorganisation med 130.000 støttemedlemmer, 1.500 frivillige og 60 ansatte. Foreningen er uafhængig og privat, og modtager ikke økonomisk støtte fra det offentlige.
 

Vi sætter fokus på både naturen og miljøet. Vi arbejder med alle facetter indenfor af natur- og dyrebeskyttelse, og har, som den eneste forening i verden, en lovfæstet ret til at rejse fredningssager i Naturklagenævnet, når unik natur er fare for at forsvinde. Men uden et rent og sundt miljø kan Danmark ikke bevare en rig natur. Derfor har vi også ansat eksperter indenfor fagområder som grundvand, energi, produktion, ressourcer, affald, landbrug, økologi og transport.
 

En af vores vigtigste opgaver er at påvirke samfundets beslutningstagere til fordel for naturen og miljøet. Derfor samarbejder vi med politikere, embedsmænd og andre nøglepersoner i kommuner og stat, og vi deltager i udvalg, råd, nævn, arbejdsgrupper mv. Vi samarbejder også med erhvervslivet, da vi sammen kan skabe positive resultater for både vores fælles natur, miljø og klima og for virksomhedernes miljøpåvirkning og økonomi.
 

Danmarks Naturfredningsforening nyder stor respekt og troværdighed i befolkningen. Det skyldes det vedvarende og seriøse arbejde, som bl.a. bygger på åbenhed, dokumentation og konstruktive løsninger.
 

Ønsker din virksomhed at tage seriøst samfundsansvar, så kan et fagligt og markedsmæssigt samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening være en optimal løsning.

Kontaktpersoner

Lone Gudiksen Møller

Markedschef - Erhverv

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere