09.11.2009  |  Klima, miljø og energi

Dansk erhvervsliv får 750 mio. til grønne løsninger

Ny politisk aftale sikrer danske virksomheder 1,6 mia. - 750 mio. af disse skal sikre, at danske virksomheder kan udnytte den stigende globale efterspørgsel efter grønne løsninger.

Regeringen har sammen med et bredt politisk flertal indgået aftale om den del af globaliseringspuljen, der retter sig mod erhvervslivet, skriver Økonomi- og Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse. Ifølge den nye aftale modtager dansk erhvervsliv over 1,6 mia. kr. fra globaliseringspuljen til øget produktivitetsudvikling og udbygning af konkurrenceevnen frem til 2012. Som led i aftalen oprettes en ny fond på 750 mio. kr., der skal sikre, at danske virksomheder kan udnytte den stigende globale efterspørgsel efter grønne løsninger, som bl.a. klimaudfordringerne medfører. For at nå målene er parterne enige om at styrke indsatsen inden for virksomhedsrettet innovation og fornyelse - med særlig fokus på bl.a. grøn omstilling af økonomien. Den nye fond skal understøtte grøn omstilling og erhvervsmæssig fornyelse, særligt i små og mellemstore virksomheder.
-JR

Mere fra Justine

Justine Aagaard Rodian

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere