19.09.2023  |  Klima, miljø og energi

DEM indgår stærkt samarbejde med Norlys

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tag konkrete klimaskridt i samarbejde med DEM og Norlys. Hos DEM tager vi ansvar for den grønne omstilling. Det er vigtigt for os at gøre en forskel, og derfor har vi indgået et samarbejde med en af landets helt store influenter på området.

DEM har indgået et stærkt partnerskab med Norlys, hvor vi hjælper deres erhvervskunder med at imødekomme den stigende efterspørgsel på den grønne omstilling. Vi arbejder alle ud fra en fælles klimadagsorden, hvor energi, teknologi, adfærd og holdninger er afgørende for at kunne gøre en forskel.

Energirådgivning 360 grader rundt om din virksomhed

Danske virksomheder efterspørger energioptimering og hjælp til at imødekomme den grønne omstilling, og i samarbejde med Norlys står vi klar til at gøre omstillingen lavpraktisk og operationel for dem. 

Vi hjælper f.eks. med områder som:

✔ Hvordan opnår vi et bedre og grønnere resultat på bundlinjen?
✔ Hvor meget kan vi reducere energiforbruget?
✔ Hvordan optimerer og effektiviserer vi udnyttelsen af vores ressourcer?
✔ Hvordan etablerer vi et solidt beslutningsgrundlag for at prioritere energibesparende tiltag? Og udformer en konkret handlingsplan?
✔ Hvilke tilskudsordninger kvalificerer vi os til?
✔ Hvordan dokumenterer og rapporterer vi virksomhedens bæredygtige aktiviteter efter CSRD?

Vores rådgivning

Vi tilbyder blandt andet ydelser som LCA-analyser, EPD'er, kortlægning af jeres energiforbrug og klimapåvirkninger, udvikling af bæredygtighedsstrategi, DGNB-certificeringer samt dokumentation og rapportering efter CSRD-direktivet.

Kontakt os allerede i dag, og få hjælp til optimering: energipartner@norlys.dk

Mere fra Dansk Energi Management A/S

Dansk Energi Management A/S

http://www.dem.dk

  • mah@dem.dk
  • 20549706
  • Vestre Kongevej 4, 8260 Viby

DEM A/S er en innovativ og højt specialiseret rådgivende ingeniør- og konsulentvirksomhed inden for energi, bæredygtighed og tekniske installationer. Virksomheden er dannet på baggrund af en fusion mellem det internationalt anerkendte Dansk Energi Management og de innovative, prisvindende Esbensen Rådgivende Ingeniører tilbage i 2015. Fusionen g…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere