Event

Den Intensive Projektlederuddannelse (DIPLU)

Aros Business Academy

arosbusinessacademy.dk

 • info@arosbusinessacademy.dk
 • 70 278 279
 • Fredericiagade 15 1310 København K
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 23.04.2024
Start tidspunkt: 9.00-16.00
Sted: Fredericiagade 15 1310 København K
Tilmeld  

Bliv projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle værktøjerne til at STYRE og LEDE dine projekter sikkert i mål. Projektlederuddannelsen består af 3 moduler og vil komme både dig, dit team og din arbejdsgiver til gav

Lidt af det du får på denne uddannelse:

 • 6 undervisningsdage i København eller Aarhus
 • Pensum til de tre moduler (grundbog og artikler)
 • Indsigt i teamadfærd og teamroller
 • Viden om, hvordan du bedst sammensætter og organiserer et team
 • En personlighedstest
 • Individuelle øvelser efter hvert modul
 • Metoder til at planlægge, udøve og evaluere løbende projektledelse
 • En eksamen, der handler om dine egne projekter (frivillig)
 • … Og så får du selvfølgelig en rygsæk propfyldt med værktøjer, modeller, inspiration og gode ideer med hjem fra projektlederuddannelsen.

En projektlederuddannelsen om det, der VIRKER i praksis!

Vores undervisere har kørt et hav af projekter i det virkelige liv. De ved derfor, hvad der virker i praksis, og hvilke værktøjer der er essentielle for, at du kan lykkes. Sammen med dem har vi skruet denne projektlederuddannelse sammen, så du ikke behøver at bruge mere tid end nødvendigt for at blive en knivskarp projektleder.

En projektlederuddannelse, der er mere end bare til pynt

På vores projektlederuddannelser vil vi ikke bare lære dig teori og værktøjer. Vi lægger derfor vægt på case-baseret undervisning, og vi arbejder praktisk med emnerne og værktøjerne gennem hele uddannelsen. Øvelserne foregår oftest som gruppearbejde med afsluttende feedback. Denne undervisningsform er optimal i forhold til at sikre, at du bliver en flyvefærdig projektleder, og at du straks efter hvert modul kan implementere det lærte i din hverdag.

Vi arbejder både praktisk og teoretisk på projektlederuddannelsen

Sideløbende med den teoretiske og case-baserede undervisning i projektledelse, arbejder vi praktisk med emnet. I inddeles i mindre grupper, der under hver undervisningsdag har en ny projektleder. Denne projektleder får særlige opgaver og har blandt andet ansvaret for, at alle forstår øvelserne, når der er gruppearbejde; at tiden overholdes i gruppearbejdet, og at der er god teamspirit i gruppearbejdet.

Sidst på dagen får projektlederne feedback fra underviseren og fra sin gruppe om sin adfærd og ledelsesstil ved hjælp af det feedback-værktøj, som I lærer at bruge på projektlederuddannelsens første undervisningsdag.

Slut med kuldsejlede projekter!

Dårligt ledede projekter koster hvert år danske virksomheder og danske skatteydere milliarder af kroner! Nogle af projekterne bliver startet på et forkert grundlag. Nogle mangler styring og overskrider budgetterne, uden nogen opdager det. Andre er sammensat af et forkert team. Og rigtig, rigtig mange af projekterne kuldsejler, fordi projektlederen ikke træder i karakter, og hverken formår at motivere, sætte grænser, sikre overholdelse af deadlines eller videreformidle selve visionerne med projektet.

Alle disse faldgruber lærer vi dig at styre uden om på uddannelsen.

En projektlederuddannelse uden dikkedarer

Undervisningen på de 3 moduler er opbygget med opgaveløsning, casearbejde og øvelser som omdrejningspunkt, og den er designet til at udfordre dig mest muligt i rollen som projektleder. I løbet af uddannelsen går vi benhårdt til din rolle som projektleder, og du får derved trænet din lederadfærd og facilitatorrolle, så du ved, hvad det vil sige at skabe samarbejde, succes og målbevidsthed under pres.

For at ruste dig bedst muligt som projektleder, vil en del af kursusdagene være formet omkring et projekt, der kræver skarpe projektlederkompetencer og snarrådighed at få sikkert i land. På den måde får du indblik i projektarbejdets underliggende strukturer fra første parket, så du virkelig opnår fuld forståelse for avanceret projektstyring.

På den måde bliver du en stærk frontfigur for den fremtidige projektledelse i din organisation!

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere