24.10.2019  |  Samfund

DFD er en del af Upcycling Forum

Indhold fra partner Hvad er dette?

Upcycling Forum hjælper virksomheder med at løfte deres rest- og returmaterialer ud af affaldscontaineren og ind i kommercielle upcycling-løsninger.

I DFD har vi valgt at blive en del af Upcycling Forum, fordi vi dels har en stor mængde brugbare ressourcer i form af kasserede tekstiler med et stort genanvendelsespotentiale, og dels er det en oplagt platform for tilegnelse af ny viden på området.  

Upcycling Forum er et forum for virksomheder, der ønsker at sætte handling på deres bæredygtige strategi gennem samarbejder med andre virksomheder. Formålet med forummet er at skabe konkurrencedygtige og ansvarlige løsninger gennem upcycling, der er til fælles glæde for miljøet.

Se, hvem der ellers er medlem af Upcycling Forum, og læs om de spændende samarbejder her

Konkrete initiativer skaber forandring
Et gammelt ordsprog lyder: ”Én persons affald, er en anden persons skat.” Netop den tankegang ligger bag Upcycling Forums materialebibliotek, der rummer medlemmernes overskydende ressourcer i form af produktionsrester, scrap og returmaterialer. Derved udfolder samarbejds- og udviklingspotentialerne sig på tværs af medlemsbasen, der repræsenterer et bredt brancheudsnit.

Et øget fokus på genanvendelse af de ressourcer, vi allerede har tilgængelig, åbner op for nye muligheder og samarbejder. Kan udtjent arbejdstøj eller lagner f.eks. indgå som isolering i byggeriet? Eller kan designmøbler og interiør indeholde elementer af en kasseret busseronne? Det er nogle af de spørgsmål, vi søger svar på i Upcycling Forum.

Med Upcycling Forum er der skabt et godt grundlagt for konkrete initiativer, som kan være med til at skabe en mere bæredygtig verden. Vi glæder os til at se de nye samarbejder udfolde sig.


Læs mere om vores egne initiativer for upcycling af kasserede tekstiler på dfd.dk/upcy

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i DFD arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere