26.08.2022  |  Klima, miljø og energi

DFD er nomineret til EY Sustainability Awards

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når dette års vinder af EY Sustainability Awards i kategorien Sustainability Innovation Award skal findes, er DFD med i kapløbet. Det er nemlig med stor glæde, vi kan annoncere, at vi er blandt de 10 nominerede virksomheder.

Med EY Sustainability Awards hylder Dansk Erhverv og EY de virksomheder, der arbejder målrettet og innovativt med bæredygtighed.

DFD er nomineret på baggrund af konceptet DFD upcy, hvorigennem vi giver den lineære økonomi kamp til stregen og udfordrer brug-og-smid-væk-kulturen ved at genanvende vores kunders kasserede tekstiler.

Vi er ambitiøse og har derfor sat et mål om 100% genanvendelse af kasserede tekstiler i 2025.

Realiseringen af målet sker i tæt samarbejde med vores kunder – et samarbejde, der på én og samme tid gør det muligt for os at udnytte vores tekstiler til fulde og giver vores kunder mulighed for at sætte turbo på deres grønne omstilling.

Konceptet er født ud af en cirkulær tankegang og er i dag en integreret del af vores kerneforretning, hvor et væld af upcyclede løsninger efterhånden har set dagens lys.

Læs mere om  EY Sustainability Awards her.  

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i DFD arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere