15.06.2022  |  Klima, miljø og energi

DFD håndfrotté udvalgt som en af 50 cases i Børsen Bæredygtig

Indhold fra partner Hvad er dette?

DFD er blandt de udvalgte virksomheder, som bliver hyldet i Børsen Bæredygtig for deres arbejde med den grønne omstilling og udviklingen af konkrete, skalerbare projekter.

Vores håndfrottéløsning er udviklet med afsæt i en cirkulær forretningsmodel og fremstilles derfor af vores kunders kasserede frottéhåndklæder.

Håndfrotté er blot et ud af mange eksempler på, hvordan vi i DFD giver vores kunders tekstiler nyt liv og forlænger levetiden på eksisterende tekstiler.

Om den cirkulære løsning fortæller vores divisionsdirektør, Axel Bonnevie:

”I DFD vil vi gerne bidrage positivt til den grønne omstilling. Med upcyclede løsninger som håndfrotté giver vi engangsforbruget kamp til stregen, og det glæder mig, at flere og flere får øjnene op for den cirkulære økonomis potentiale – og ikke mindst at vores løsning er blevet udvalgt som en af de bæredygtige cases.”

Kravene til de udvalgte cases tager afsæt i den såkaldte EU-taksonomi, der styrer krav til bæredygtighed i virksomheder og som fremadrettet vil påvirke hele Europas virksomhedsliv.

Læs meget mere om håndfrotté i Børsen Bæredygtigheds artikel her.

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i DFD arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere