14.04.2021  |  Samfund

DFD støtter SOS Børnebyernes landsindsamling med muleposer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Alle de frivillige indsamlere får den 9. maj en mulepose, der er lavet af kasseret arbejdstøj fra plejesektoren. Fra én meningsfuld funktion til en anden. Formålet med indsamlingen på mors dag er at give forældreløse og udsatte børn en tryg opvækst.

Giv en mor på mors dag. Sådan lyder overskriften på SOS Børnebyernes landsindsamling i år, der meget passenede falder på netop mors dag, den 9. maj. 

Om indsamlingen skriver SOS Børnebyerne bl.a.:

SOS Børnebyerne arbejder for, at alle børn skal have mulighed for at vokse op i en familie, som giver dem kærlighed og tryghed – hvad enten det er i barnets biologiske familie eller i en ny SOS-familie. Vi hjælper nogle af verdens mest udsatte børn – børn, der har mistet forældreomsorgen og står helt alene tilbage. Uden mor, far eller andre voksne, der kan tage sig af dem. De får et kærligt hjem i en ny familie hos en SOS-mor. 

Det kan du læse meget mere om her

Bliv indsamler – og få en smart mulepose med et vigtigt budskab
I DFD tager vi et socialt ansvar og omfavner mangfoldighed både i Danmark og ude i verden. Ved at støtte SOS Børnebyernes internationale arbejde er DFD med til at skabe en bæredygtig fremtid for udsatte børn og unge, bl.a. ved at være med til at sikre dem en uddannelse. 

Som en del af partnerskabet har vi doneret 5.000 muleposer fra vores DFD upcy-kollektion. Dvs. muleposerne er lavet af kasserede tekstiler, som ikke længere lever op til kvalitetsstandarderne for brug hos kunderne. Muleposerne, som de frivillige indsamlere får, er lavet af kasseret arbejdstøj fra plejesektoren. Her har det været med til at udfylde en meningsfuld funktion for medarbejderne, og nu har tøjet så fået nyt liv, hvor det igen kan gøre en forskel.

Muleposerne bærer et vigtigt budskab om at støtte SOS Børnebyernes arbejde. Det gælder aktuelt i forbindelse med indsamlingen, men håbet er, at muleposerne bliver ved med at sprede det gode budskab. 

Du kan tilmelde dig som indsamler her

Mere fra Textilia Group A/S

Textilia Group A/S

www.textilia.dk

Textilia blev etableret i 1958 og leverer i dag specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher.Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i Textilia arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er det sund fornuft og…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere