13.05.2016  |  Samfund

DI åbner fotoudstilling om kvinders vilkår i udviklingslandene

Indhold fra partner Hvad er dette?

Danske virksomheder gør hver dag en positiv forskel for kvinder i verdens fattigste lande. Det er omdrejningspunktet for en ny fotoudstilling fra DI, som H.K.H Kronprinsesse Mary og udenrigsminister Kristian Jensen åbner tirsdag i forbindelse med Women De

Dansk Industri står bag en stor fotoudstilling, der viser, hvordan otte danske virksomheder ude i verden arbejder med at fremme kvinders ligestilling og forhold. 

Fra tirsdag den 17. maj kan de mange tusinde besøgende til Women Delivers internationale konference i Bella Center komme med rundt i verden og se, hvordan otte danske virksomheder hjælper kvinder med uddannelse, sundhed og til at kunne klare sig økonomisk.

Dansk Industri (DI) står her bag en fotoudstilling, der viser de danske virksomheders projekter, der er med til at forbedre forholdene for kvinder i verden. 

- Fotoudstillingen viser nogle af de mange gode eksempler på, hvordan danske virksomheder gør en positiv forskel ude i verden. Netop igennem de helt konkrete initiativer er virksomhederne med til at bære danske værdier ud i verden og understøtte en positiv samfundsudvikling i nogle af verdens fattigste lande. Det er der grund til at være stolt af, siger Karsten Dybvad, adm. direktør i DI.

Læs også: Udenrigsminister: Erhvervslivet skal arbejde for ligestilling i verden

- Gennem deres arbejde lægger virksomheder kimen til nye forretningsmuligheder for dansk erhvervsliv. Det er en vigtig indsats - både for de kvinder, virksomhederne gør en forskel for gennem deres projekter, og for de fremtidige danske eksportmuligheder, siger Karsten Dybvad.

Ved åbningen af udstillingen vil der udover taler fra H.K.H Kronprinsesse Mary og udenrigsminister Kristian Jensen (V) også være indlæg fra Women Delivers direktør, danske Katja Iversen, og Karsten Dybvad.
 
Udstillingen er støttet økonomisk af Danida og viser følgende virksomheders arbejde med at hjælpe kvinder:
 
Butler’s Choice
Orana A/S
Danfoss
FMC Cheminova
AIAYU
AAK
Toms
Froosh
 
Fotoudstillingen vil efterfølgende tage på rejse rundt i landet og kommer forbi Esbjerg, Industriens Hus, Aalborg, Billund, Fredericia og Sønderborg.

Mere fra Dansk Industri

Dansk Industri

www.di.dk

  • di@di.dk
  • 3377 3377
  • H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

DI arbejder for at sikre de bedst mulige rammer for virksomhedernes CSR-arbejde på såvel dansk, europæisk og globalt plan.DI's indsats spænder bredt, da CSR-arbejdet ofte baseres på globale principper såsom FN’s konventioner og OECD retningslinjer og udmønter sig i såvel EU som national lovgivning.CSR adresserer globale udfordringer, hvorfor de fleste virksomheder refererer til globale princip…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere