03.11.2014  |  Klima, miljø og energi

Dong Energy vinder pris for energiomstilling

Det blev Dong Energy, der løb med prisen ”Leadership in New Energy” ved den årlige "Oil & Money"-konference, der blev afholdt i London i sidste uge.

Dong Energy vandt i sidste uge en pris for at være førende inden for energiomstilling. Energiselskabet modtog prisen ”Leadership in New Energy” i London ved "Oil & Money"-konferencen.

Læs også: Horsens Bioenergi og Dong Energy indvier nyt biogasanlæg

Prisen, som Dong Energy vandt, anerkender en virksomhed, der er førende inden for omstillingen fra fossile brændstoffer til alternative energiformer.

”Prisen er en anerkendelse af de resultater, vi som virksomhed har opnået, og den understøtter vores mission om at arbejde for et mere grønt, uafhængigt og økonomisk bæredygtigt energisystem", siger Jakob Askou Bøss, der er vice president i Corporate Strategy & Stakeholder Relation i Dong Energy.

I 2004 var Dong Energy overvejende et up- og midstream gasselskab. I 2006 blev Dong Energy et af de mest kulintensive selskaber i Europa. Og nu er Dong Energy fremme i skoene inden for vedvarende energi, både når det drejer sig om offshore vind og omdannelse af kraftværker til bæredygtig biomasse.

Læs også: Nedsæt varmeforbruget med ny Dong-applikation

Vinderen af prisen blev kåret af en udvælgelseskomité bestående af uafhængige eksperter inden for ny energi fra forretningsverdenen suppleret af energitopchefer og embedsmænd. 

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Stendorff Meier

Redaktionsassistent

Uddannelse: Bachelor i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet 2012-2015. Kandidatstuderende i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet. Fokusområder: socialstof, arbejdsmiljø, installationsbranchen og festivaler. 

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere