01.11.2021  |  Samfund

Case: Donslab fik elimineret risici, da Field Service fjernede kemikalie-flaskehals

Indhold fra partner Hvad er dette?

Karin Spanggaard, der leder Donslab fortæller, ”Kemikaliebeholdningen hos os var endt på en palle i kasser, som vi blot flyttede rundt på. Det var blevet for stor og tidskrævende en opgave for os selv. Vi lavede en aftale med Fortum Recycling & Waste, der kom, da det passede os bedst og sørgede for at vores palle med gamle kemikalier blev tømt. Alle tvivlsspørgsmål blev afklaret, og vi havde fundet den nødvendige dokumentation frem.

Det var rart at få fjernet vores problem, så vi ikke skulle gå rundt om pallen med kemikalier længere. Vi gør helt sikkert brug af Field Service igen - det er meget nemt, og kræver meget lidt af os selv.”

DonsLab har syv ansatte, som udfører fysisk, kemisk og bakteriologisk kontrol af vand for især vandværker på Sjælland, entreprenører og husstande. Virksomheden udarbejder endvidere analyse- og kontrolprogrammer efter drikkevandsbekendtgørelsen, risikovurderinger og yder assistance ved tekniske tilsyn. Laboratoriet samarbejder med brøndborere, vandværksfirmaer og rådgivere om prøvetagning og analyse.

Denne artikel er en del af temaet I fokus: affald i en cirkulær æra

Mere fra Fortum Waste Solutions A/S

Fortum Waste Solutions A/S

http://www.fortum.dk/recyclingandwaste

Fortums mission er at engagere virksomheder og samfund i at omstille sig til en renere verden. En verden med mindre CO2-udledning. En verden hvor skadelige stoffer fjernes fra kredsløbet, og hvor værdifulde råstoffer genanvendes i et uendeligt cirkulært kredsløb.  Fortum har globalt ca. 8.000 medarbejdere. 62 % af virksomhedens elproduktion er CO2-…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere