04.04.2017  |  Klima, miljø og energi

Ekokem bliver til Fortum

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sidste efterår blev Ekokem opkøbt af den finske energikoncern Fortum. Den 4. april skifter Ekokem A/S navn til Fortum Waste Solutions A/S. Fortums mission er at engagere virksomheder og samfund i at omstille sig til en renere verden.

Sidste efterår blev Ekokem opkøbt af den finske energikoncern Fortum. Den 4. april skifter Ekokem A/S navn til Fortum Waste Solutions A/S.

Fortums mission er at engagere virksomheder og samfund i at omstille sig til en renere verden. En verden med mindre CO2-udledning. En verden hvor skadelige stoffer fjernes fra kredsløbet, og hvor værdifulde råstoffer genanvendes i et uendeligt cirkulært kredsløb.

Fortum har globalt ca. 8.000 medarbejdere. 62 % af virksomhedens elproduktion er CO2-fri. Plastik genanvendes i stor stil, og vigtige råstoffer afgiftes og genbruges så vidt muligt.

Fortums aktiviteter i Danmark fortsætter uændret. Behandlingsteknikken til kompliceret og farligt affald på anlægget i Nyborg følger principperne for Best Available Techniques (BAT), og anlægget spiller fortsat en vigtig rolle, når det handler om at fjerne skadelige stoffer fra kredsløbet. Det samme gælder søsterselskabet, som håndterer olieforurenet vand fra faciliteter ved de store danske havne. Derudover vil man i Danmark gøre en ind-sats for at hjælpe virksomhederne med at optimere affaldsressourcerne med udgangs-punkt i virksomhedernes egne produktionsprocesser.

Kalle Saarimaa, VP for Recycling and Waste Solutions, udtaler: "Som en integreret del af Fortum bliver vi en stærk aktør indenfor cirkulær økonomi. Vi tilbyder vores kunder ser-vices inden for affaldshåndtering, genanvendelse og miljøkonstruktion, som kan styrke deres værdikæde".

For yderligere information

Thomas Agergaard, Administrative Managing Director, Fortum Waste Solutions A/S, telefon +45 4026 9628 eller thomas.agergaard@fortum.com.

Jesper Hansen, Communications Specialist, Fortum Waste Solutions A/S, telefon +45 3085 8133 eller jesper.hansen@fortum.com.

Mere fra Fortum Waste Solutions A/S

Fortum Waste Solutions A/S

http://www.fortum.dk/wastesolutions

Fortums mission er at engagere virksomheder og samfund i at omstille sig til en renere verden. En verden med mindre CO2-udledning. En verden hvor skadelige stoffer fjernes fra kredsløbet, og hvor værdifulde råstoffer genanvendes i et uendeligt cirkulært kredsløb. Fortum har globalt ca. 8.000 medarbejdere. 62 % af virksomhedens elproduktion er CO2-fri. Plastik genanvendes i stor stil…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere