15.10.2013  |  Kommunikation

Elbiloperatør indgår partnerskab med Shell

Clever og Shell går sammen om etableringen af 15 nyt hurtiglade-stationer til elbiler.

Et nyt samarbejde mellem Clever og Shell medfører, at det fremover vil være muligt at tanke el, når man holder ind på en Shell-tankstation.

Clever stiller hurtiglade-stationer op på 15 attraktive Shell stationer blandt andet i Helsingør, Hellerup, København, Vejen, Aalborg og Silkeborg. De nye ladestationer vil indgå i Clevers landsdækkende ladenetværk.

Læs også: Udbud skal sikre ladestandere til elbiler

Hos Shell glæder man sig over det nye samarbejde. Kommunikationsdirektør i Shell Regitze Reeh udtaler:

”Vi ønsker, at Shells servicestationer skal være attraktive og interessante for alle bilister uanset drivmiddel. Og selvom vores kerneforretning fortsat er benzin og diesel, tror vi på, at vi i de kommende år vil se flere hybridbiler og elbiler på de danske veje”.

Læs også: BMW satser på elbiler

Clever står bag Danmarks største landsdækkende ladenetværk af både 22kW og 50kW hurtiglade-stationer og arbejder for at udbygge ladenetværket med hurtiglade-stationer, som kan oplade en elbil på omkring en halv time.

Den første ladestation til elbiler åbner den 1. december på Shells servicestation i København SV.

Mere fra Kristine

Kristine Kaalund

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere