17.01.2023  |  Klima, miljø og energi

Endelig efter 13 år og 26 messer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Endelig sker det for Lübech Living. Efter 13 års arbejde og 26 messer, med at gøre opmærksom på bæredygtighed på Formland bliver der endelig sat fokus på dette vigtige område i interiørbranchen.

En kæmpe tak til Formland og ikke mindst Project Manager MCH, Flemming Andersen for at sætte fokus på emnet på den upcoming Formland messe 29. - 31. januar.

LÜBECH LIVING / OOhh Collection ser meget frem til det nye samarbejde med Lifestyle & Design Cluster hvor Lübech Living er blevet godkendt til at udstille på deres særskilte stand for cirkulær økonomi.

Find Lübech Living i Hal J1 7118 samt hos Lifestyle & Design Cluster standen i Hal H.

 

Mere fra Lübech Living ApS

Lübech Living ApS

https://lubechliving.dk/

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp af solenergi. L…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere