ESG

Klima, miljø og energi

Sustainor Backbone opgør enkelt og hurtigt scope 1+2+3 udledningerne

De fleste virksomheder står i dag over for at skulle arbejde med bæredygtighedsdata som en helt ny disciplin og på en ny struktureret måde på grund af de kommende EU-krav om bæredygtighed. Her kommer kunstig intelligens - eller AI - til at være et uundværligt værktøj for tusindvis af virksomhedsejere – herunder opgørelsen af klimascope 3, som ofte er komplekst at opgøre.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

ESG-krav skal styrke virksomheders konkurrenceevne

Kommende krav om rapportering kræver samarbejde på tværs af virksomheders værdikæder, mener Industriens Fond og Dansk Industri. Derfor har de stablet nyt projekt på benene, som skal skabe og udbrede viden, der kan hjælpe danske virksomheder med at tjene på kravene.

Klima, miljø og energi

CEMAsys secures multi-million euro investment from Circularity Capital

"We look forward to working closely with the CEMAsys team during this next phase of their strategic development. The company has positioned itself as a leader in creating transparency in carbon emissions and other ESG data" / Anders Brejner

Indhold fra partner

Medarbejder

Højt engagement og stolthed blandt medarbejdere giver pengeinstitut ny certificering

Arbejdsmiljøcertificering viser både et højt engagement, men også stor stolthed blandt medarbejderne. HR-chef mener, det er resultatet af en målrettet indsats og et værdigrundlag med fokus på bæredygtighed.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere