Medlemsprofiler Se alle
Fødevarer
Klima, miljø og energi

Sammen mod madspild af Selina Juul | Bureau Veritas temadag om Food Waste & Loss
Mød Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand af Stop Spild Af Mad, og bliv klogere på madspild, fremtiden, overforbrug, stigende verdensbefolkning, massive klimaforandringer og mangel på ressourcer.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Webinar: Dokumentér din indsats inden for reduktion af fødevarespild
Tilmeld dig webinaret d. 2. maj 2023 og bliv klogere på, hvordan din virksomhed aktivt kan systematisere jeres arbejde for at reducere madspild.
Indhold fra partner
Kommunikation

Her er argumenterne i Danmarks første klimaretssag
”Klimakontrolleret gris”. Det er lyden af den Danish Crown-kampagne, som nu bliver Danmarks første klimaretssag. Men er det egentlig greenwashing? Sagens parter fremlægger nu deres argumenter.
Klima, miljø og energi

Danmark skal lede forvandlingen af EU’s fødevaresystem
Københavns Universitet skal stå i spidsen for et nyt EU-projekt, som på tværs af europæiske lande skal mobilisere og motivere borgere til at ændre det globale fødevaresystem.
Strategi & ledelse

Nu udgør økologiske fødevarer knap en tredjedel af alle måltider i kantinekoncern
Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at økologiske fødevarers andel for alle måltider serveret i professionelle kantinekøkkener var på 13 procent i 2022. ISS ligger over landsgennemsnittet med en økologiprocent på knap 30 procent samlet for 190 kantiner.
Klima, miljø og energi

675 millioner skal få landmænd og virksomheder til at udvikle flere plantebaserede fødevarer
Alle partier i Folketinget har besluttet at oprette en fond, som skal sikre, at Danmark kan producere flere plantebaserede fødevarer – og at danskerne i fremtiden spiser mange flere af dem.
Supply chain

Svensk erhvervsorganisation foreslår fælles nordisk strategi for cirkulær økonomi
En nylig rapport fra Hagainitiativet sætter spot på, hvordan et nordisk samarbejde kan føre til globalt lederskab inden for cirkulær økonomi. Fødevareproduktion, materialebrug og vedvarende energi er oplagte områder at starte den cirkulære omstilling, lyder det.
Samfund

Ny rapport: Detailhandlen svigter forbrugere og klimaet
Supermarkederne mangler klimahandling på flere områder, hvis danskernes kost skal blive mere bæredygtig. Det viser en ny rapport fra Rådet for Grøn Omstilling og Dansk Vegetarisk Forening.