Fødevarer

Klima, miljø og energi

Nudging øger salget af økologiske varer

Salget af økologisk grisekød kan øges med op til 36,8 procentpoint, når skilte fortæller, at det er produceret i Danmark, og at kunderne samtidig får info om økologiens merværdi. Det viste ét ud af flere eksperimenter, Økologisk Landsforening har lavet i samarbejde med Coop og iNudgeyou.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Ny økologisk risblanding bekæmper madspild og støtter bønder i Cambodja

Folkekirkens Nødhjælp, Salling Group og Nordic Food Partners A/S har i samarbejde lanceret en ny knækrisblanding i anledning af FN’s Internationale Madspildsdag.

Indhold fra partner

Supply chain

Dansk madspild sættes under ekstra lup

Det er i fødevareindustrien, at den største mængde mad går til spilde i Danmark. Det viser en ny rapport fra Miljøstyrelsen. Det er første gang, at en undersøgelse viser hvilke brancher, der genererer mest madspild. Det kan være et redskab til at styrke indsatsen mod madspild i endnu højere grad.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

New white paper: Ingredients – Solutions of Tomorrow by the Danish Ingredient Sector

The global food supply is facing vast challenges, and as the population continues to grow, this raises an important question: How will we ensure a sustainable supply of safe, high-quality food to consumers all over the world?

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Temagruppe om ‘Grønne og klimavenlige indkøb af fødevarer’

Vær med når Forum for Bæredygtige Indkøb afholder første møde i temagruppen om 'Grønne og klimavenlige indkøb af fødevarer' torsdag den 4. november!

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ølinnovation er godt nyt for klimaudsatte landbrug

Hos Carlsberg har man gennem gensekvensering udviklet en klimavenlig byg, som kan nedbringe ølproducenters klima- og miljøaftryk. Men det er ikke nødvendigvis kun gode nyheder for klimabevidste øldrikkere. Teknologien har også potentiale til at gøre andre afgrøder klimaresistente og dermed hjælpe klimaudsatte landbrug.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Nu kan danske dagligvarekæder pakke fersk kød bæredygtigt

Forbrugernes krav om mere bæredygtigt ansvar hos producenter og forhandlere er i den grad kommet på dagsordenen. En ny revolutionerende og bæredygtig emballageløsning fra DS Smith gør det muligt for danske dagligvarekæder at imødekomme forbrugernes bæredygtighedskrav og ønsker om anvendelse af mere bio-nedbrydelig emballage.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Klimapartner vil vise vej til bæredygtighed

Landbrugssektoren skal gå forrest i den globale kamp for bæredygtige fødevarer og vil bl.a. tjene penge på at eksportere viden og grøn teknologi

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere