Fødevarer

Strategi & ledelse

Nu udgør økologiske fødevarer knap en tredjedel af alle måltider i kantinekoncern

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at økologiske fødevarers andel for alle måltider serveret i professionelle kantinekøkkener var på 13 procent i 2022. ISS ligger over landsgennemsnittet med en økologiprocent på knap 30 procent samlet for 190 kantiner.

Klima, miljø og energi

675 millioner skal få landmænd og virksomheder til at udvikle flere plantebaserede fødevarer

Alle partier i Folketinget har besluttet at oprette en fond, som skal sikre, at Danmark kan producere flere plantebaserede fødevarer – og at danskerne i fremtiden spiser mange flere af dem.

Supply chain

Svensk erhvervsorganisation foreslår fælles nordisk strategi for cirkulær økonomi

En nylig rapport fra Hagainitiativet sætter spot på, hvordan et nordisk samarbejde kan føre til globalt lederskab inden for cirkulær økonomi. Fødevareproduktion, materialebrug og vedvarende energi er oplagte områder at starte den cirkulære omstilling, lyder det.

Samfund

Ny rapport: Detailhandlen svigter forbrugere og klimaet

Supermarkederne mangler klimahandling på flere områder, hvis danskernes kost skal blive mere bæredygtig. Det viser en ny rapport fra Rådet for Grøn Omstilling og Dansk Vegetarisk Forening.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere