24.03.2021  |  Klima, miljø og energi

CSR-rapport: Første bæredygtighedsrapport hos Daka Denmark A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

I 2021 udgiver Daka Denmark for første gang en bæredygtighedsrapport, der giver et kig ind i virksomhedens cirkulære kerneforretning og de mange aktiviteter, gennemført som et led i en bæredygtig udvikling af virksomheden.

Hos Daka Denmark A/S udgiver man nu officielt virksomhedens første bæredygtighedsrapport. 

Rapporten er en samling af konkrete bæredygtighedshistories fra Dakas fire forretningsområder i Danmark og fakta fra vores omfattende livscyklusanalyse. 

Livscyklusanalysen, som dækker samtlige Dakas aktiviteter, viser et plus på klimaregnskabet. Det betyder, at Dakas aktiviteter i 2019 sparede atmosfæren for 277.000 ton CO2eq. 

Læse hele rapporten her:

Mere fra Daka Denmark A/S

Daka Denmark A/S

www.daka.dk

Vi giver naturens ressourcer tilbageVi arbejder hver dag på at skabe et grønnere Danmark, præget af mere genanvendelse, mere vedvarende energi og mindre spild af ressourcer.   Genanvendelse er vores eksistensgrundlagI Daka Denmark ser vi det som vores opgave at udbrede viden om genanvendelse af organisk affald og påvirke danskernes rutiner omkring genanvendelse af affald:Vi vil være en v…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere