04.01.2023  |  Klima, miljø og energi

Find den rigtige energiløsning til din virksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

En af de primære udgiftsposter forbundet med materialehåndteringsudstyr er driftsomkostningerne, der bidrager væsentligt til de samlede omkostninger ved ejerskab (Total Cost of Ownership - TCO).

Når du skal vælge den rette energiløsning til din flåde af trucks, er det vigtigt at overveje de specifikke behov afhængigt af din type virksomhed, anvendelse, brugsfrekvens, firmavision, kompleksitetsniveau, tilgang til bæredygtighed og meget andet. Toyota hjælper dig med at matche dine præcise behov med den rette type af energikilde, af trucks og af driftslayout.

Her kan du læse meget mere om Lithium-ion, brændselsceller, blysyrebatterier og forbrændingsmotorer og blive meget klogere på hvilken løsning der passer til dig og din virksomhed.

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

https://toyota-forklifts.dk/om-toyota/baeredygtighed/

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og TII KAMAG terminaltraktorer. Hos os finder du alt fra håndløftevogne, over palletruck, stablere, reach-, plukke- og smalgangstruck, el-, gas- og dieseltruck til store containertruck. Vi har mer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere