0 kommentarer" /> Flere ledere får bonus baseret på bæredygtighedspræstationer | CSR.dk

20.07.2022  |  Strategi & ledelse

Flere ledere får bonus baseret på bæredygtighedspræstationer

Det er efterhånden mere end de finansielle præstationer, som ledere i virksomheder bliver målt på. Det viser en ny undersøgelse fra brancheorganisation.

0 kommentarer

En ny skala har vundet indpas, når man i dag skal vurdere, hvor meget ledere i virksomheder skal have i løn.

En ny undersøgelse fra Ledernes Hovedorganisation viser nemlig, at knap hver femte leder i en privatejet virksomhed har bæredygtighed eller ESG-nøgletal som en del af deres bonusordning.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det skriver Børsen.

Læs også:

Det er specielt i de større virksomheder, der har over 250 ansatte, som har implementeret de nye bonusmål. Her er det op mod hver fjerde, som har en ordning, hvor der er mål udover det finansielle.

Blandt andet har byggekæden Stark implementeret områder som CO2, affald, diversitet og arbejdsmiljø ind i ledelsens løn og bonusaftale.

Læs også:

“Vi ved, hvor vi gerne vil hen, men hvis vi alle skal have det samme mål, så bliver vi også nødt til at belønne folk efter det, så det ikke kun er de finansielle parametre, man bliver målt på, siger Louise Askær-Hun, bæredygtighedschef, til Børsen.

Det seneste år har flere valgt at gå samme vej, blandt andet Coloplast der ved generalforsamlingen i december indførte mål baseret på ESG for direktionen og for alle medarbejderne generelt.

- HCL

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere