Genanvendelse

Klima, miljø og energi

Nu køber IKEA kundernes brugte møbler tilbage i Danmark

Som led i IKEA Danmarks bæredygtige omstilling lancerer møbelkæden servicen Gensalg på det danske marked. Gensalg giver kunderne mulighed for at tilbagesælge deres brugte møbler til IKEA, der vil videresælge møblerne som genbrug. Den nye service er endnu et skridt, der skal bringe virksomheden frem mod målet om at blive en cirkulær og klimapositiv forretning i 2030.

Klima, miljø og energi

Intelligent kamerateknologi skal revolutionere vores genanvendelse af plastik

Et nyt forskningsprojekt skal udvikle en kamerabaseret sorteringsmaskine, der kan finsortere plastikaffald efter dets type. Maskinen bliver i projektet implementeret i industrien, og gør det muligt i langt højere grad at anvende genanvendt plast i fremstillingsindustrien.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Unilever har plastik- problematikken højt på dagsordenen

Unilever’s administrerende direktør Alan Jope vil bekæmpe single-use plastik ved hjælp af genanvendelse.

Klima, miljø og energi

Plast som et skridt på vejen mod færre klimagasudledninger

Et nyt svensk studie viser, hvordan en overgang fra fossil til biobaseret eller genanvendt plast kan nedbringe drivhusgasudledningerne i tilfælde af, at materialerne ender til forbrænding.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere