Globe Go Green

www.globegogreen.com

Branche/Sektor:

Andre Serviceydelser

Om

GlobeGoGreen A/S er en nystartet virksomhed, vores ambition er at blive det største forum for bæredygtighed i Danmark. Vi vil gøre det nemmere for forbrugerne at træffe grønne valg. På vores hjemmeside samler vi bæredygtige produkter og serviceydelser under et tag. Vores filosofi er, at ingen kan ændre alt over night, men vi kan alle tage skridt i den rigtige retning, og dermed være med til at…

Læs mere  

Om

GlobeGoGreen A/S er en nystartet virksomhed, vores ambition er at blive det største forum for bæredygtighed i Danmark. Vi vil gøre det nemmere for forbrugerne at træffe grønne valg. På vores hjemmeside samler vi bæredygtige produkter og serviceydelser under et tag. Vores filosofi er, at ingen kan ændre alt over night, men vi kan alle tage skridt i den rigtige retning, og dermed være med til at gøre en forskel, for den klode vi lever på.
Vi arbejder ud fra FN’s 17 verdensmål, men med 12 (ansvarligt forbrug og produktion) og 17 (partnerskab for handling) som fokus.


Fair Festival
I erkendelse af at vi nok ikke holder op med at forbruge, ønsker vi at gøre det nemmere at forbruge mere bæredygtigt. Derfor afholder vi to events kaldet Fair Festival 27. – 29. marts i Aarhus og til november i København.  På Fair Festival kan man møde forhandlere af alt fra kaffe til karklude. Man kan møde pensionskasser, som har fokus på bæredygtige investeringer, og virksomheder hvor reuse og recycle er omdrejningspunktet. 
På Fair Festival kan man også blive klogere på, hvad man selv kan gøre for at leve et grønnere liv. Gennem foredrag, talks og debatter man kan få oplyst hvad der er bæredygtigt og hvilke certificeringer man kan skal gå efter.
Fair Festivalen kommer i Aarhus til at foregå i Ridehuset, Scandinavian Congress Center og på Godsbanen, så der bliver meget at se og opleve. Vi forventer mellem 40.000 – 50.000 besøgende på Fair Festival.

Det kommer der til at ske
Bare fordi det er fornuftigt at træffe bæredygtige valg behøver det ikke være kedeligt. Christine Feldthaus vil på vanlig humoristisk vis, og ud fra egen erfaring give gode tips til hvad man kan gøre for at leve mere bæredygtigt. Men mange flere med noget på hjerte når det gælder bæredygtighed og klima vil være at finde på Fair Festival.  Blandt andre Steen Hildebrandt, Daniel Rye, Thomas Skov, Anders Kofoed, Jesper Theilgaard, Michal Jarnvig og mange flere.
Halvdelen af overskuddet fra entreindtægterne går til velgørenhed
Dansk Flygtninge Hjælp er en af de 6 velgørenhedsorganisationer man kan møde på Fair Festival. Man kan høre dem fortælle og om sammenhængen mellem klima og flygtninge, og blive testet i egen viden på området. Halvdelen af overskuddet fra entreindtægterne bliver fordelt mellem 6 organisationer.

Vores krav til udstillere
Vi definerer bæredygtighed som i Gro Harlem Brundtland rapporten fra 1986:
”EN BÆREDYGTIG UDVIKLING ER EN UDVIKLING
SOM OPFYLDER DE NUVÆRENDE BEHOV,
UDEN AT BRINGE FREMTIDIGE GENERATIONERS
MULIGHEDER FOR AT OPFYLDE DERES BEHOV I FARE”

Vores udstillere skal have en klar målsætning om at producere og servicere mest muligt bæredygtigt. Det er vigtigt, at det er en del af virksomhedens DNA, og at der arbejdes løbende på at udvikle og optimere, så man hurtigst muligt bliver mest mulig bæredygtig.
Vi er glade for certificeringer, fordi de fortæller, hvordan der bliver arbejdet for at hjælpe miljø, arbejdsforhold og klima.
Certificeringer er ikke et ultimativt krav for at blive udstiller. Certificeringer er dyrt, og for små virksomheder, kan det være uoverkommeligt at finde økonomisk råderum til certificeringer. Kan virksomheden fortælle om deres forsyningskæde, og om hvordan der arbejdes med bæredygtighed, kan de kvalificere sig som udstillere.

Vi er begejstrede for de 17 verdensmål, og vi ser gerne, at virksomhederne viser, hvordan der arbejdes med målene, og hvordan de derved hjælper.
Overordnet skal udstillerne vise ansvarlighed i forhold til det, de producerer eller yder, så der ikke drives rovdrift på mennesker og jord.

Kontaktpersoner

Kristine Overgaard Nielsen

CEO

Events

Konference 27 Mar 2020

GLOBEGOGREEN//Fair Festival

GLOBEGOGREEN afvikler Fair Festival: Et forum, der gør bæredygtige produkter og ansvarligt forbrug let at forstå.

København

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere