Grøn omstilling

Samfund

Danmark skal uddanne frontløbere indenfor grøn omstilling igennem nyt unikt samarbejde

Et samarbejde imellem CBS og DTU skal styrke tværfaglighed og uddanne kandidater til erhvervslivet, der kan bidrage til at løse nogle af vores store samfundsmæssige udfordringer.

Kommunikation

"Der er ingen grund til at nøjes med at plukke de lavest hængende frugter, når det drejer sig om grøn omstilling"

Det kan være svært at forholde sig til klimakrisen og mange virksomheder forholder sig derfor stadig afventede i forhold til den grønne omstilling. Men den grønne omstilling kan i virkeligheden forbedre bundlinie og fastholde medarbejdere.

Klima, miljø og energi

Carl Ras inspirerer til biodiversitet gennem miljøvenlig julegave

Klimavenlige julegaver til velgørende formål hitter som aldrig før, og flere virksomheder vælger i dag grønne, velgørende firmajulegaver som løsning. Carl Ras er med på den grønne bølge og har indgået et samarbejde med foreningen Vild med Vilje.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ørsted har taget hul på kompliceret område på deres vej mod CO2-neutralitet

I gennem en kortlægning af hele virksomhedens værdikæde er man blevet bekendt med, at de største CO2-udledninger ligger i selve produktionen af vindmøller samt i opsætning og vedligehold.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere