Grøn omstilling

Klima, miljø og energi

Langvarige relationer muliggør satsning på el

Siden februar 2023 har DACHSER Denmark leveret emissionsfrit til udvalgte postnumre i København. To ellastbiler forsyner nu dagligt virksomheder i Hovedstaden med varer, men hvad er fremtiden inden for grøn transport? Ifølge logistikleverandøren må den grønne omstilling i transportbranchen ske gradvist for virkelig at være bæredygtig.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Morgendagens digitale løsninger i fokus på HI-messen

Schneider Electric sætter fokus på fremtiden på årets industrimesse i Herning. Blandt hovedtemaerne er åben, softwarecenteret automation, nye digitale løsninger og behovet for grøn omstilling ved at elektrificere energiforsyningen.

Indhold fra partner

Medarbejder

EVA: Arbejdsmarkedsuddannelser er centrale i grøn omstilling, men virksomhedsdialogen halter

Udbydere af arbejdsmarkedsuddannelser står helt centralt placeret i den grønne omstilling og bidrager til den gennem opkvalificering af faglærte og ufaglærte. Men ifølge Danmarks Evalueringsinstitut udfordres arbejdet af en lav efterspørgsel og begrænset dialog mellem udbyderne, virksomheder og jobcentre.

Strategi & ledelse

Diplomfag hjælper ledere og konsulenter i gang med grøn omstilling

Produktionsvirksomheder, uddannelsessektor, erhvervsrådgivere og rejsebranche kickstarter deres virksomheders grønne omstilling på Erhvervsakademi Aarhus.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere